۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۹

سپاه: حملات از سر استیصال دشمن قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند/ رزمندگان سپاه، پاسخ پشیمان‌کننده متجاوزان را آغاز کرده‌اند

بازدید:۲۵
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حملات اخیر ارتش آمریکا به نقاطی در سواحل جنوب ایران، از آغاز پاسخ رزمندگان سپاه به این حملات خبر داد و اعلام کرد: این حملات، عزم نیروهای سپاه برای مقابله با نیروهای مداخله‌گر در تنگه هرمز را راسخ‌تر کرده است. سپاه همچنین مدعی شد در نخستین اقدام، یک فروند پهپاد MQ-9 آمریکا ساقط شده است.

 روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: ملت بصیر و انقلابی به پاخاسته ایران اسلامی؛ تداوم حضور شما در صحنه، دشمن آمریکایی را خسته و مایوس کرده است و مقاومت و اقتدار فرزندان رشید رزمنده شما در تنگه هرمز، سردمداران کاخ سفید را کلافه کرده است.

 

ساعاتی پیش در حملاتی کور و از سر استیصال، ارتش متجاوز آمریکا نقاط متعددی در سواحل جنوب ایران از جمله چند مکان غیرنظامی را بمباران کرد. حملاتی که قفل تنگه هرمز را محکم‌تر و عزم رزمندگان را در سرکوب نیرو‌های اجنبی مداخله‌گر در تنگه هرمز را راسخ‌تر کرد.

 

 

رزمندگان غیور سپاه، پاسخ پشیمان‌کننده متجاوزان را آغاز کرده‌اند و در اولین اقدام توسط سامانه نوین پدافند هوافضا پنجاهمین فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش متجاوز آمریکا را ساقط کردند.

 

گزارش نتایج عملیات رزمندگان متعاقبا به استحضار ملت شریف ایران خواهد رسید؛

 و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم

انتهای پیام/9955

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها