۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳

هویت دینی ما پایه و اساس دفاع در برابر دشمن است

بازدید:۲۲۱
صد آنلاین | فرماندار شهرستان بوئین‌زهرا در جمع اهالی روستای طزرک گفت: هویت دینی ما پایه و اساس دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب است و نقش آن در پایداری و انسجام مردم بی‌بدیل می‌باشد.

 مصطفی صالحی فرماندار شهرستان بوئین‌زهرا، امروز (سه شنبه) در جمع اهالی روستای طزرک از توابع بخش شال، ضمن تأکید بر اهمیت همراهی مسئولان با مردم در شرایط حساس کنونی، اظهار داشت: حضور مدیران در کنار شهروندان در شهرها و روستاها باعث تقویت همدلی و آرامش اجتماعی می‌شود و این همدلی، بزرگ‌ترین سرمایه در برابر توطئه‌های دشمنان است.


 

وی با اشاره به جایگاه باورهای دینی در هویت جامعه افزود: هویت دینی ما پایه و اساس دفاع ما در برابر تجاوزات دشمنان آمریکایی-صهیونیستی است و نقش آن را در پایداری و انسجام مردم بسیار مهم و تعیین‌کننده می‌دانیم. امروز ملت ایران با تکیه بر همین هویت دینی، در برابر جنایتکاران تاریخ ایستاده است.

 

هویت دینی ما پایه و اساس دفاع در برابر دشمن است

 

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت تأمین مایحتاج روزمره مردم تصریح کرد: خوشبختانه در حوزه تأمین کالاهای اساسی هیچ کمبودی وجود ندارد و نظارت بر بازار به‌صورت مستمر ادامه دارد. با هرگونه احتکار یا اخلال در عرضه کالا برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و مردم عزیز هیچ نگرانی نداشته باشند.

 

هویت دینی ما پایه و اساس دفاع در برابر دشمن است

 

فرماندار بوئین‌زهرا با اشاره به تهدیدهای مکرر دشمنان خاطرنشان کرد: این تهدیدها نشانه‌ای از ناکامی آنان در دستیابی به اهداف شومشان است. مردم ما با هوشیاری و حفظ آرامش عمومی، بار دیگر ثابت خواهند کرد که هیچ قدرتی نمی‌تواند اراده پولادین آنان را سست کند.

 

انتهای پیام/9998

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها