0 پسندیدم
ویدیو/ این افراد لب به گندم و جو نزنند
بازدید:۲۱۷
صد آنلاین | یک فوق تخصص گوارش، از بیماری خبر داد که افراد با خوردن گندم و جو، درگیر آن می شوند و البته با بیماری «سلیاک» تفاوت دارد.
به گزارش صد آنلاین ،امیر صادقی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: باید بدانیم یک طیف بیماری وجود دارد که به آن سلیاک گفته میشود و زمینههای ارثی دارد و از سنین پایین بروز میکند. این افراد باید به صورت کامل از مصرف گندم و جو، اجتناب کنند.
وی افزود: یک بیماری دیگری داریم به نام «بیماری واکنش به گندم غیر سلیاکی» که اصولاً افراد علائم گوارشی یا حتی علائم غیر گوارشی دارند که با خوردن گندم و جو، تشدید پیدا میکند.
صادقی با اشاره به شیوع ۱۰ برابری بیماری غیر سلیاکی نسبت به بیماری سلیاک، گفت: حدوداً ۱۰ تا ۲۰ درصد جامعه مبتلا به چنین سندرمی هستند.