به گزارش صد آنلاین ، با شروع فصل پاییز و فراوان شدن میوههای تازه، نارنگی به یکی از محبوبترین انتخابها تبدیل شده است؛ میوهای کوچک، خوشطعم و آبدار که نه تنها انرژیبخش است، بلکه در طب سنتی ما خواص درمانی شگفتانگیزی برایش بر شمرده شده است.
این میوه کوچک خوشطعم و آبدار، نه تنها انرژیبخش است بلکه خواص درمانی متعددی نیز دارد که دانشمندان طب سنتی و کارشناسان تغذیه بر آن تأکید دارند.
تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
از مهمترین ویژگیهای نارنگی، میزان بالای ویتامین C آن است. این ویتامین، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و بدن را در برابر سرماخوردگیها و عفونتها مقاوم میکند. همچنین ویتامین C یک آنتیاکسیدان قوی است که سلولها را در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت میکند و روند پیری پوست را کند میکند.
تقویت کننده قلب
مصرف منظم نارنگی میتواند به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک کرده و فشار خون را متعادل نگه دارد و فلاونوئیدها و پتاسیم موجود در نارنگی به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکنند و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی را کاهش میدهند.
نارنگی با فیبر غذایی بالایی که داردعملکرد دستگاه گوارش را بهبود میبخشد و یبوست را کاهش میدهد، همچنین این میوه کالری کمی دارد و سرشار از آب است، بنابراین درکاهش وزن به افراد کمک میکند، با آن احساس سیری میکنید و در عین حال انرژی لازم بدن را تأمین میکند.
ویتامین A موجود در نارنگی و ترکیبات کاروتنوئیدی آن نقش مهمی در سلامت چشمها دارد. /اطلاعات آنلاین