۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۵
ترکیب این دو دانه مراجعه به پزشک را برای اعضای خانواده به صفر می رساند / 100 سال بدون مریضی
بازدید:۱۳۱۱۲
صد آنلاین | مصرف سیاه دانه و کتان در سبد غذایی خانواده ها تقریبا ریشه بیماری های امروزی را از جا می کند .
کد خبر : ۱۸۵۹۳
 
 
 

بذور کتان، همچنین به عنوان دانه های کتان شناخته می شود ، منبع بسیار خوبی از فیبرو چربی های امگا 3، به ویژه اسید آلفا لینولنیک(ALA) است.

 

با این حال ، چربی های امگا 3 در پوسته بیرونی بذر موجود است ، که انسان نمی تواند به راحتی هضم کند.

 

بنابراین ، اگر می خواهید سطحامگا -3خود را افزایش دهید ، بهتر است از بذر کتان با پوسته  استفاده کنید .

 

یک وعده (28 گرم) از دانه های کتانحاوی ترکیب گسترده ای از مواد مغذی زیر است:

 

 

کالری: 152
فیبر: 7.8 گرم
پروتئین: 5.2 گرم
چربی اشباع نشده: 2.1 گرم
چربی های امگا 3: 6.5 گرم
چربی های امگا 6: 1.7 گرم
منگنز: 35٪ از RDI
تیامین (ویتامین B1): 31٪ از RDI
منیزیم: 28٪ از RDI

 


بذور کتان همچنین حاوی تعدادی پلی فنول مختلف به ویژه لیگنان است که به عنوان آنتی اکسیدان مهم در بدن عمل می کنند .

 

 

لیگنان ها و همچنین چربیهای فیبر و امگا 3 موجود در بذر کتان، همگی می توانند به کاهش کلسترول و سایر عوامل خطرزای بیماری های قلبی کمک کنند .

 

یک مطالعه بزرگ ، نتایج 28 مورد دیگر را ترکیب کرد و دریافت که مصرف بذر کتان میزان کلسترول LDL "بد" را بطور متوسط ​​10 میلی مول در لیتر کاهش می دهد  .


بیشتر بدانید 

سبزی های مفید برای قند خون:

 

 
 

 

همچنین بذر کتانممکن است به کاهش فشار خونکمک کند. تجزیه و تحلیل 11 مطالعه نشان داد که بذر کتانمی تواندفشار خون را به خصوص وقتی که هر روز به مدت بیش از 12 هفته کامل خورده شود ، کاهش دهد .

 

 

چند مطالعه نشان داده اند که خوردن بذر کتان ممکن است نشانگرهای رشد توموررا در زنان مبتلا به سرطان پستان کاهش دهد ، همچنین ممکن است خطر ابتلا به سرطانرا کاهش دهد .

 

این ممکن است به دلیل لیانها در بذر کتانباشد. لیگنان ها فیتواستروژن هستند و شبیه هورمون جنسی زنانه استروژنهستند.

 

 

علاوه بر این ، مزایای مشابهی در مورد سرطان پروستاتدر مردان نشان داده شده است.

 

علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان، دانه های کتان ممکن است به کاهش قند خون نیز کمک کنند ، که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابتکمک کند .

 

 

خلاصه:


دانه های کتان منبع عالی فیبر ، چربی های امگا 3 ، لیگنان و سایر مواد مغذی هستند.

شواهد زیادی نشان داده اند که ممکن است کلسترول ، فشار خون و حتی خطر سرطان را کاهش دهند.

 

 

سیاه دانه 

 

در طب اسلامی به مصرف سیاه دانه تاکید فراوانی شده است. امامان معصوم و پیامبر اکرم از سیاه دانه برای درمان دردهای مختلف استفاده می‌کردند.

پیامبر اکرم می‌فرماید: شفای تمام بیماری‌ها در سیاه دانه است جز مرگ.

امام رضا علیه‌السلام سیاه دانه را برکت ‌نامیده و در مورد آن فرموده است: خداوند در چهل چیز برکت فراوانی قرار داده که سیاه دانه در بالاترین درجه آن‌ها قرار دارد.

طبق توصیه امام رضا علیه‌السلام بوییدن گل نرگس و سیاه دانه، شما را در برابر زُکام، ایمن می‌کند.

در ضمن می‌توان با استفاده از خواص این گیاه، دیابت نوع دوم، روماتیسم، اسهال، سرطان روده‌ی بزرگ و درد رحم را درمان کرد.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها