جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
به گزارش صد آنلاین ، مطالعات نشان میدهد سرکه سیب حساسیت به انسولین را در افرادی که نسبت به آن مقاومت نشان میدهند، افزایش میدهد. افرادی که در تحقیقات مربوط به بررسی رابطهی سرکه سیب و دیابت شرکت کرده بودند، حتی بعد از مصرف وعدهی غذایی پر کربوهیدرات هم کاهش قند خون چشمگیری را تجربه کردند.
برای کاهش قند خون میتوانید سرکه سیب را به عنوان سس سالاد مصرف کنید. مطالعه دیگری که در این زمینه انجام شده، نشان میدهد مصرف تنها ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب میتواند قند خون ناشتا را ۴ درصد کاهش دهد.
به همین دلیل است که مصرف سرکه سیب در رژیم غذایی بیماران دیابتی گنجانده میشود.