آخرین اخبار
۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۲

زنگ خطر به صدا درآمد/ هشدار جدی درباره ورود ویروس جدید به ایران

زنگ خطر به صدا درآمد/ هشدار جدی درباره ورود ویروس جدید به ایران
بازدید:۱۱۵
صد آنلاین | رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران با بیان اینکه ویروس جدیدی وارد کشور شده، بر رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی مرتب دستها به ویژه در هنگام استفاده از سرویس بهداشتی بیرون از منزل تاکید کرد.
کد خبر : ۱۷۵۵۶۲

 به گزارش صد آنلاین ، ایرج خسرونیا درباره شیوع بیماری گوارشی در کشور، بیان کرد: ویروس جدیدی به کشور وارد شده که از خانواده آدنوویروس است و البته به کرونا ارتباطی ندارد.

وی با اشاره به علائم این بیماری ویروسی در کشور افزود: تب، اسهال، استفراغ، درد، و بی حالی از جمله علائم این بیماری ویروسی است.

این متخصص داخلی خاطرنشان کرد: با توجه به فصل تابستان شیوع این بیماری بیشتر می‌شود و در نتیجه به مردم توصیه می‌کنیم بهداشت فردی را رعایت کنند.

این ویروس از طریق دستهای آلوده به سرعت انتقال پیدا می‌کند؛ لذا مردم باید دستان خود را مرتب بشویند و هنگام استفاده از سرویس های بهداشتی عمومی این موضوع را به طور جدی رعایت کنند؛ چرا که دستگیره سرویس‌های بهداشتی به خصوص سرویس‌های عمومی عامل مهمی در انتقال این بیماری ویروسی است.

رئیس انجمن مختصصان داخلی ایران با اشاره به انتقال ویروس گوارشی از طریق میوه‌های نشسته ، تاکید کرد: مردم میوه‌ها را به خوبی بشویند.

وی با اشاره به دوره این بیماری در افراد، متذکر شد: بیماران مبتلا به این بیماری گوارشی ۳ تا ۴ روز درگیر می‌شوند و با استراحت و رژیم غذایی مناسب خود به خود بیماری خوب می شود و مزمن نمی شود.

گفتنی است؛ اگر فردی مبتلا شد و دچار اسهال و استفراغ شدید بود باید به پزشک مراجعه کند؛ ضمن اینکه افراد دارای بیماری‌های خاص و زمینه‌ای، بیماران قلبی و گوارشی بهتر است پس از ابتلا به این علائم بیماری فورا به پزشک مراجعه کنند./تابناک

 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها