به گزارش صد آنلاین؛ پیروز قربانی در حالی مشغول آماده سازی تیم تحت هدایتش، فجر سپاسی، برای فصل بعدی لیگ برتر است که به گفته مدیرعامل این باشگاه، مهمترین هدفشان در لیگ بیست و پنجم، بقا و در صورت امکان کسب رتبه شایسته است.
بر همین اساس، برنامه های نقل و انتقالاتی فجریها دوباره از سر گرفته شده و علاوه بر تمدید قرارداد نفراتی چون محمد آژیر و سعید زارع، مهره هایی را نیز به عنوان بازیکن جدید جذب کرده که در تیم قبلی خود حضوری کلیدی داشتهاند. بازیکنانی مثل ارسلان مطهری، محمود مطلق زاده و مهران موسوی.
حالا در تازه ترین اقدام این باشگاه برای فصل جدید، یک دروازه بان دیگر به جمع آنها اضافه شد. علیرضا رضایی که فصل پیش را در نساجی سپری کرد، با نظر پیروز قربانی به عنوان خرید جدید به تیم شیرازی پیوست.
رضایی که فوتبالش را از پیکان آغاز کرد، مورد توجه فرهاد مجیدی قرار گرفت و استقلالی شد اما پس از آن فوتبالش را در شمس آذر و نساجی ادامه داد. او حالا یکی از اعضای تیم تازه وارد لیگ برتر است.
منبع: ورزش سه