به گزارش صد آنلاین، در اینجا توضیح مختصر و راهکارهای جایگزین را مینویسم:
۱. غذاهای چرب و سرخکردنی :
هضم آنها سخت است و فشار روی معده را افزایش میدهد.
جایگزین: غذاهای آبپز، بخارپز یا کبابی.
۲. ادویههای تند :
مخاط معده را تحریک میکند.
جایگزین: زردچوبه ملایم، زنجبیل تازه (مقادیر کم).
۳. گوجهفرنگی (بانجان رومی )
اسیدیته بالایی دارد و سوزش را افزایش میدهد.
جایگزین: کدو، هویج، سیبزمینی.
۴. قهوه و نوشابه:
کافئین و گاز موجود، اسفنکتر مره را شل میکند.
جایگزین: چای بابونه، آب جوش با عسل.
۵. شکلات
حاوی ترکیبات شلکنندهٔ اسفنکتر مری است.
جایگزین: میوههای غیراسیدی مثل موز.
وعدههای کوچک بخورید (پرخوری فشار معده را زیاد میکند).
۳ ساعت قبل از خواب غذا نخورید.
هنگام خواب سر و قفسه سینه را ۱۵ سانت بالاتر از بدن قرار دهید.
آب ولرم + عسل طبیعی بنوشید (التهاب معده را کاهش میدهد).
حتماً به پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید. ممکن است نیاز به دارو (مثل آنتیاسید) یا بررسیهای دقیقتر باشد./اختصاصی صد آنلاین