۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۰

زخم معده داری؟ این غذاها را نخور

زخم معده داری؟ این غذاها را نخور
بازدید:۳۱۵
صد آنلاین | اگر زخم معده دارید این مطلب مخصوص شماست.
کد خبر : ۱۷۰۰۱۱

به گزارش صد آنلاین، در اینجا توضیح مختصر و راهکارهای جایگزین را می‌نویسم:

 غذاهای مشکل‌ساز:

۱. غذاهای چرب و سرخ‌کردنی :

هضم آن‌ها سخت است و فشار روی معده را افزایش می‌دهد.

  • جایگزین: غذاهای آب‌پز، بخارپز یا کبابی.

۲. ادویه‌های تند :

  • مخاط معده را تحریک می‌کند.

  • جایگزین: زردچوبه ملایم، زنجبیل تازه (مقادیر کم).

۳. گوجه‌فرنگی (بانجان رومی )

  • اسیدیته بالایی دارد و سوزش را افزایش می‌دهد.

  • جایگزین: کدو، هویج، سیب‌زمینی.

۴. قهوه  و نوشابه:

  • کافئین و گاز موجود، اسفنکتر مره را شل می‌کند.

  • جایگزین: چای بابونه، آب جوش با عسل.

۵. شکلات 

  • حاوی ترکیبات شل‌کنندهٔ اسفنکتر مری است.

  • جایگزین: میوه‌های غیراسیدی مثل موز.

 توصیه‌های فوری:

  • وعده‌های کوچک بخورید (پرخوری فشار معده را زیاد می‌کند).

  • ۳ ساعت قبل از خواب غذا نخورید.

  • هنگام خواب سر و قفسه سینه را ۱۵ سانت بالاتر از بدن قرار دهید.

  • آب ولرم + عسل طبیعی بنوشید (التهاب معده را کاهش می‌دهد).

اگر علائم شدید است:

  • حتماً به پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید. ممکن است نیاز به دارو (مثل آنتی‌اسید) یا بررسی‌های دقیق‌تر باشد./اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها