۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲

پوره این میوه سدی در برابر فشار خون بالا !

پوره این میوه سدی در برابر فشار خون بالا !
بازدید:۳۱۶
صد آنلاین |  پوره سیب می‌تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم به کنترل فشار خون بالا کمک کند،
کد خبر : ۱۶۹۶۱۱
 

به گزارش صد آنلاین،  دلایل و نحوه اثرگذاری آن به شرح زیر است:

فواید پوره سیب برای فشار خون:
  1. پتاسیم بالا:
    سیب (و پوره آن) منبع خوب پتاسیم است. این ماده معدنی به تعادل سدیم در بدن کمک می‌کند و با شل کردن عروق خونی، فشار خون را کاهش می‌دهد.

  2. فیبر محلول (پکتین):
    فیبر موجود در سیب جذب کلسترول و چربی را کاهش می‌دهد، سلامت عروق را بهبود بخشیده و از افزایش فشار خون جلوگیری می‌کند.

  3. آنتی‌اکسیدان‌ها (مانند کوئرستین):
    ترکیبات ضدالتهابی سیب از آسیب به دیواره رگ‌ها جلوگیری کرده و به انعطاف‌پذیری آنها کمک می‌کنند.

  4. کاهش نمک و چربی ناسالم:
    جایگزینی دسرها یا میان‌وعده‌های پرنمک/چرب با پوره سیب بدون شکر افزوده، به مدیریت فشار خون کمک می‌کند.

نکات مهم و هشدارها:

  • بدون افزودنی‌ها: پوره سیب باید بدون شکر افزوده، نمک یا نگهدارنده باشد. بسیاری از محصولات صنعتی حاوی قند یا نمک اضافه هستند که اثر معکوس دارند.

  • مکمل نه جایگزین: پوره سیب جایگزین داروهای فشار خون، ورزش منظم یا رژیم کم‌نمک نیست. فقط بخشی از برنامه سالم زندگی است.

  • مصرف متعادل: سیب قند طبیعی (فروکتوز) دارد. در مصرف پوره سیب به ویژه اگر دیابت دارید، اعتدال را رعایت کنید.

  • اولویت با میوه تازه: سیب تازه به دلیل فیبر بیشتر و حفظ کامل ریزمغذی‌ها، ارجحیت دارد. پوره خانگی بدون شکر بهترین گزینه است.

توصیه عملی:

  • روزانه ۱ تا ۲ عدد سیب تازه یا نصف لیوان پوره سیب خانگی بدون شکر مصرف کنید.

  • پوره را با دارچین یا مغزهای خام (مانند گردو) ترکیب کنید تا اثرات ضدالتهابی آن افزایش یابد.

  • حتماً با پزشک خود برای مدیریت فشار خون بالا مشورت کنید و از خوددرمانی پرهیز نمایید./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها