به گزارش صد آنلاین، امام علی(ع) مفسّر وحی و مبیّن سنّت است و نهج البلاغه که تبلور شناخت آن حضرت از خدا و هستی است، چشمه جوشانی از معرفت است که هر کس به فراخور خویش از آن سیراب میشود.
کتاب حاضر با خامهای روان به تبیین تعلیم و تربیت از دیدگاه نهج البلاغه پرداخته و تفسیری از: ارزش و فضیلت علم، نکوهش جهل، آداب تعلیم و تعلّم، تربیت و... به دست میدهد.
فصل پایانی کتاب به شرح و بیان نامه ۳۱ نهج البلاغه (خطاب به امام حسن(ع)) اختصاص یافته است.
ساختار اثر
این کتاب در دو بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «تعلیم و تعلّم» مشتمل بر دو فصل است: فصل اول با عنوان «ارزش علم» به بررسی فضیلت علم، ترغیب و تشویق به فراگیری دانش و نکوهش جهل و نادانی میپردازد. فصل دوم با عنوان «آداب تعلیم و تعلّم» علم باید با عمل همراه باشد، نهی از گفتار و کردار بدون علم و آگاهی، چه دانشی سزاوار فراگیری است؟ و وظایف علما را شرح میدهد.
دومین و آخرین بخش از کتاب حاضر با عنوان «تربیت» مشتمل بر دو فصل است» فصل اول با عنوان «مفهوم تربیت» معنای تربیت و متصدی امر تربیت را مورد تاکید قرار داده است. فصل دوم با عنوان «نامه ۳۱ نهج البلاغه» مشخصات نامه ۳۱ نهج البلاغه و شرح نامه را بیان کرده است.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www.bustaneketab.ir مراجعه کنند./ حوزه