آخرین اخبار
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۰

موقع آبکشی برنج ، آب برنج را دور نریزید

موقع آبکشی برنج ، آب برنج را دور نریزید
بازدید:۴۱۹
صد آنلاین | آب برنج (آبی که پس از پختن یا خیساندن برنج باقی میماند) بهطور سنتی در برخی فرهنگها برای بهبود برخی مشکلات سلامتی استفاده میشود.
کد خبر : ۱۶۸۶۶۷

به گزارش صد آنلاین،اگرچه شواهد علمی محدودی در مورد اثربخشی آن وجود دارد، اما برخی از مواردی که گفته میشود مفید است عبارتند از:

۱. مشکلات گوارشی:

  • اسهال: آب برنج حاوی نشاسته است که ممکن است به کاهش التهاب روده و بهبود اسهال خفیف کمک کند. ترکیبات آن بهعنوان یک ماده قابض (جاذب مایعات) عمل کرده و مدفوع را سفتتر میکند.

  • سوءهاضمه: برخی افراد از آن برای تسکین معده درد یا التهاب معده استفاده میکنند.

۲. تأمین انرژی و الکترولیتها:

  • آب برنج حاوی ویتامینهای گروه B، کربوهیدراتها و مقداری الکترولیت است و بهعنوان یک نوشیدنی سبک برای رفع کمآبی یا ضعف بدن (بهویژه پس از بیماری) مصرف میشود.

۳. پوست:

  • التهاب پوستی: بهصورت موضعی برای تسکین اگزما، آفتابسوختگی یا تحریکات پوستی استفاده میشود. ترکیبات نشاستهای آن ممکن است پوست را آرام کند.

  • جوشهای ریز: برخی از آن بهعنوان تونر طبیعی پوست برای کاهش آکنه استفاده میکنند.

۴. مو:

  • آب برنج بهعنوان نرمکننده مو و تقویت رشد آن در برخی فرهنگها کاربرد دارد، هرچند این مورد ارتباط مستقیم با "بیماری" ندارد.

نکات مهم:

  • عدم جایگزینی با درمان پزشکی: در موارد شدید (مانند اسهال عفونی یا کمآبی جدی) باید به پزشک مراجعه کرد.

  • حساسیت: افراد مبتلا به آلرژی به برنج یا مشکلات کلیوی باید احتیاط کنند.

  • تهیه بهداشتی: آب برنج باید تازه و تمیز تهیه شود تا از رشد باکتریها جلوگیری شود./اختصاصی صد آنلاین 

 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر