به گزارش صد آنلاین، اما رعایت نکات زیر ضروری است:
از ظروف مخصوص مایکروفر (مانند شیشه، سرامیک یا پلاستیکهای دارای برچسب Microwave-safe) استفاده کنید.
از ظروف فلزی، فویل آلومینیومی یا ظروف پلاستیکی معمولی خودداری کنید، زیرا ممکن است ذوب شوند، آتش بگیرند یا مواد شیمیایی مضر آزاد کنند.
غذا را هم بزنید یا بچرخانید تا گرما بهطور یکنواخت پخش شود. نقاط داغ یا سرد ممکن است باعث باقی ماندن باکتریها یا سوختن غذا شوند.
پختن در مایکروفر میتواند مواد مغذی را بهتر از روشهایی مانند جوشاندن حفظ کند، چون زمان پخت کوتاهتر است و نیاز به آب کمتری دارد.
گرم کردن غذاهای حاوی آب (مثل سوپ) ممکن است به دلیل جوشش ناگهانی، باعث پاشیدن آب داغ شود. از درپوشهای مناسب استفاده کنید.
مایکروفر از امواج غییر یونیزه (Non-ionizing) استفاده میکند که مانند امواج رادیویی هستند و برخلاف اشعه ایکس یا گاما، به DNA آسیب نمیرسانند. این امواج پس از خاموش شدن دستگاه، در محیط باقی نمیمانند.
برخی ظروف پلاستیکی غیراستاندارد ممکن است در اثر حرارت، مواد شیمیایی مانند بیسفنول آ (BPA) آزاد کنند که برای سلامتی مضر است. همیشه از ظروف مخصوص مایکروفر استفاده کنید.
استفاده صحیح از مایکروفر خطری ندارد، اما باید به انتخاب ظرف، زمان گرمایش و یکنواختی حرارت توجه کنید. در صورت رعایت این نکات، مایکروفر یک روش ایمن و سریع برای آمادهسازی غذا است./ اختصاصی صد آنلاین