به گزارش صد آنلاین، پرسپولیسیها روز گذشته به فاصله چند دقیقه از دو خرید جدید خود رونمایی کردند تا نشان دهند توفانی وارد بازار نقل و انتقالات شدهاند.
در شرایطی که انتظار میرفت در ویژه برنامه رونمایی از خریدهای جدید پرسپولیس، مجتبی فخریان و محمد امین کاظمیان حضور داشته باشند تا با حضور هر دو و البته مدیرعامل باشگاه از آنها رونمایی شود و نخستین گفتگویشان را هم انجام دهند، با این حال در مراسم دیروز فقط فخریان حضور داشت و وینگر فصل گذشته آلومینیوم غایب بود.
البته عنوان شد او به خاطر رسیدگی به برخی از امور شخصی به زادگاهش رفته و نتوانسته در مراسم زنده رونمایی حضور پیدا کند اما پیگیریهای خبرورزشی در این زمینه دلیل متفاوتی را بیان میکند!
گویا کاظمیان با وجود اینکه با مدیران باشگاه به توافق نهایی رسیده بود، وقتی متوجه مبلغ نجومی صرف شده بابت جذب تیوی بیفوما شد، اعتراضش را بروز داد و همه چیز در آستانه لغو قرار گرفت! وینگر فصل گذشته آلومینیوم با استناد به آمارش در لیگ بیست و چهارم، به فاصله نجومی دستمزدش با دیگر خرید جدید پرسپولیس واکنش نشان داد. کاظمیان که در ۲۸ مسابقه ۹ گل و ۴ پاس گل ثبت کرد و ۲ پنالتی منجر به گل برای تیمش گرفت، آمار به مراتب بهتری نسبت به بیفوما دارد که در ۲۵ بازی برای استقلال خوزستان تنها ۵ گل و ۴ پاس گل داشته اما دستمزد یک فصل بازیکن کنگویی بالای یکصد میلیارد تومان آب خورده است!
در این شرایط رضا درویش که برنامه از پیش تعیین شدهاش را در خطر میدید، پس از صحبت با کاظمیان با او قول داد تا راضیاش کند و مبلغ بیشتری به حسابش واریز شود. پس از قول و قراری که به وینگر ۲۸ ساله جدید پرسپولیس داده شد، او خودش را به تهران رساند و هرچند ویژه برنامه را از دست داد اما خب در نهایت پرسپولیسی شد و احتمالا قرمزها در این زمینه روی کمک هوادار متمول بیش از هر زمانی حساب کردند!/ خبر ورزشی