به گزارش صد آنلاین، برخی از مهمترین مزایای آن عبارتاند از:
ویتامین C: فلفل قرمز بیشترین مقدار ویتامین C را دارد که برای تقویت سیستم ایمنی، سلامت پوست و جذب آهن مفید است.
ویتامین A (به شکل بتاکاروتن): بهویژه در فلفلهای قرمز و نارنجی، برای سلامت چشم و تقویت بینایی مؤثر است.
ویتامین B6 و فولات: کمک به سوختوساز بدن و سلامت عصبی.
پتاسیم: تنظیم فشار خون و بهبود عملکرد قلب.
ترکیباتی مانند کپسانتین (در فلفل قرمز)، لوتئین و زآگزانتین با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و از التهاب و بیماریهای مزمن (مثل بیماریهای قلبی و سرطان) پیشگیری میکنند.
لوتئین و زآگزانتین موجود در فلفل از چشم در برابر آسیب نور آبی و بیماریهایی مانند آبمروارید و دژنراسیون ماکولا محافظت میکنند.
کالری پایین و فیبر بالا باعث احساس سیری طولانیتر و بهبود هضم غذا میشود.
فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانها به کاهش کلسترول بد (LDL) و تنظیم فشار خون کمک میکنند.
ویتامین C موجود در فلفل جذب آهن از منابع گیاهی (مانند حبوبات) را افزایش میدهد که برای افراد مبتلا به کمخونی مفید است.
ویتامین C و E موجود در فلفل تولید کلاژن را تقویت کرده و از پیری زودرس پوست جلوگیری میکنند.
فلفل قرمز: بالاترین مقدار ویتامین C و بتاکاروتن.
فلفل زرد و نارنجی: منبع خوب ویتامین A.
فلفل سبز: کالری کمتر، اما مواد مغذی آن نسبت به انواع رسیده (رنگی) کمتر است.
مصرف فلفل رنگی بهصورت خام یا پخته (با حرارت ملایم) توصیه میشود تا مواد مغذی آن حفظ شود. این گیاه بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل مفید است./ اختصاصی صد آنلاین