۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۸

هر فلفل رنگی یک خاصیت دارد/ از خوردنش غافل نشوید

هر فلفل رنگی یک خاصیت دارد/ از خوردنش غافل نشوید
بازدید:۱۷۱
صد آنلاین | فلفل رنگی (زرد، قرمز، نارنجی و سبز) به دلیل ترکیبات مغذی و ویتامینهایی که دارد، فواید متعددی برای سلامتی بدن دارد.
کد خبر : ۱۶۶۷۱۸

به گزارش صد آنلاین، برخی از مهمترین مزایای آن عبارتاند از:

۱. منبع غنی ویتامینها و مواد معدنی

  • ویتامین C: فلفل قرمز بیشترین مقدار ویتامین C را دارد که برای تقویت سیستم ایمنی، سلامت پوست و جذب آهن مفید است.

  • ویتامین A (به شکل بتاکاروتن): بهویژه در فلفلهای قرمز و نارنجی، برای سلامت چشم و تقویت بینایی مؤثر است.

  • ویتامین B6 و فولات: کمک به سوختوساز بدن و سلامت عصبی.

  • پتاسیم: تنظیم فشار خون و بهبود عملکرد قلب.

۲. سرشار از آنتیاکسیدانها

  • ترکیباتی مانند کپسانتین (در فلفل قرمز)، لوتئین و زآگزانتین با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و از التهاب و بیماریهای مزمن (مثل بیماریهای قلبی و سرطان) پیشگیری میکنند.

۳. سلامت چشم

  • لوتئین و زآگزانتین موجود در فلفل از چشم در برابر آسیب نور آبی و بیماریهایی مانند آبمروارید و دژنراسیون ماکولا محافظت میکنند.

۴. کمک به کاهش وزن

  • کالری پایین و فیبر بالا باعث احساس سیری طولانیتر و بهبود هضم غذا میشود.

۵. تقویت سلامت قلب

  • فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانها به کاهش کلسترول بد (LDL) و تنظیم فشار خون کمک میکنند.

۶. پیشگیری از کمخونی

  • ویتامین C موجود در فلفل جذب آهن از منابع گیاهی (مانند حبوبات) را افزایش میدهد که برای افراد مبتلا به کمخونی مفید است.

۷. سلامت پوست

  • ویتامین C و E موجود در فلفل تولید کلاژن را تقویت کرده و از پیری زودرس پوست جلوگیری میکنند.

۸. تفاوت رنگها و خواص

  • فلفل قرمز: بالاترین مقدار ویتامین C و بتاکاروتن.

  • فلفل زرد و نارنجی: منبع خوب ویتامین A.

  • فلفل سبز: کالری کمتر، اما مواد مغذی آن نسبت به انواع رسیده (رنگی) کمتر است.

نکته مهم:

مصرف فلفل رنگی بهصورت خام یا پخته (با حرارت ملایم) توصیه میشود تا مواد مغذی آن حفظ شود. این گیاه بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل مفید است./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها