آخرین اخبار
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۰

تا حالا خوردن آب کرفس را امتحان کردید؟

تا حالا خوردن آب کرفس را امتحان کردید؟
بازدید:۱۳۱
صد آنلاین | آب کرفس به دلیل ترکیبات مغذی و خواص آنتی اکسیدانی خود، فواید متعددی برای سلامتی دارد.
کد خبر : ۱۶۵۹۶۷

به گزارش صد آنلاین، در ادامه برخی از مهمترین خواص آن آورده شده است:

۱. آبرسانی به بدن

  • کرفس حدود ۹۵٪ آب دارد، بنابراین آب کرفس به عنوان یک نوشیدنی کمکالری و آبرسان، به حفظ تعادل مایعات بدن کمک میکند.

۲. سرشار از آنتی اکسیدانها

  • حاوی ترکیباتی مانند آپیژنین، لوتئولین و ویتامین C است که با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و التهاب را کاهش میدهند. این ویژگی ممکن است خطر بیماریهای مزمن (مثل قلبی-عروقی یا سرطان) را کم کند.

۳. کمک به سلامت قلب

  • پتاسیم موجود در آب کرفس به تنظیم فشار خون کمک میکند.

  • ترکیباتی مانند فتالیدها ممکن است به گشاد شدن عروق خونی و بهبود گردش خون کمک کنند.

۴. تقویت گوارش

  • آب کرفس به دلیل ترکیباتی مانند پلیساکاریدها ممکن است ترشح اسید معده را تحریک و از التهاب معده جلوگیری کند.

  • خاصیت مُدر (ادرارآور) آن به کاهش نفخ و دفع سموم کمک میکند.

۵. حمایت از کاهش وزن

  • کالری بسیار پایین و فیبر محلول آن (در صورت استفاده از کرفس کامل) ممکن است احساس سیری ایجاد کند.

۶. منبع ویتامینها و مواد معدنی

  • ویتامین K: برای انعقاد خون و سلامت استخوانها.

  • فولات: مهم برای تولید سلولها و زنان باردار.

  • پتاسیم و منیزیم: تنظیم عملکرد عضلات و اعصاب.

۷. پتانسیل ضدالتهابی

  • آنتیاکسیدانهای کرفس ممکن است التهاب مفاصل یا پوست را کاهش دهند.

نکات احتیاطی:

  • حساسیت نوری: کرفس حاوی پسورالن است که ممکن است پوست را به نور حساس کند.

  • مشکلات کلیوی: به دلیل اگزالاتها، مصرف زیاد آن برای افراد مستعد سنگ کلیه مناسب نیست.

  • تداخل دارویی: در صورت مصرف داروهای رقیقکننده خون (مثل وارفارین)، بهدلیل ویتامین K، با پزشک مشورت کنید./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها