آخرین اخبار
۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۰

نکاتی درباره مصرف بیش از حد توت شیرین

نکاتی درباره مصرف بیش از حد توت شیرین
بازدید:۱۷۷
صد آنلاین | در صورت ایجاد نفخ مختصر در اثر خوردن‌ توت، از مصلح آن یعنی سکنجبین یا زیره استفاده شود که البته باید بعد از خوردن توت میل شود.
کد خبر : ۱۶۵۶۷۵
 

به گزارش صد آنلاین، در طب سنتی ایرانی، مصلحات به موادی گفته میشود که عوارض جانبی یک غذا یا گیاه را تعدیل میکنند. برای توت شیرین، مصلحات زیر توصیه شدهاند:

۱. نفخ مختصر پس از مصرف توت

  • سکنجبین (ترکیبی از سرکه، آب و عسل یا شکر) یا زیره به عنوان مصلح استفاده شود.

  • نحوه مصرف: این مواد بعد از خوردن توت میل شوند تا اثرات نفاخ آن را خنثی کنند.

  • زیره با طبیعت گرم و خشک خود، به هضم بهتر و کاهش گاز معده کمک میکند.

۲. ضعف معده ناشی از وجود خلط (اخلاط نامتعادل)

  • اگر توت موجب تجمع رطوبت یا خلط در معده شود و عملکرد آن را تضعیف کند، سکنجبین به عنوان مصلح اصلی توصیه میشود.

  • سکنجبین با طبع سرد و تر، علاوه بر تعدیل طبع گرم توت، به پاکسازی معده و بهبود هضم کمک میکند.

نکات تکمیلی:

  • سکنجبین در طب سنتی بهعنوان هاضمه، ضدعفونیکننده و مُصلح غذاهای چرب یا شیرین شناخته میشود.

  • زیره نیز به دلیل خاصیت ضداسپاسم و ضد نفخ، برای مشکلات گوارشی مفید است.

  • در صورت تداوم عوارض، مشورت با متخصص طب سنتی توصیه میشود./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها