آخرین اخبار
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲

اختتامیه مسابقه نامه‌نویسی شهر من سلام با حضور سید احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد

اختتامیه مسابقه نامه‌نویسی شهر من سلام با حضور سید احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد
بازدید:۱۰۷۴
صد آنلاین | این مسابقه که به‌طور ویژه برای افراد دارای معلولیت و خانواده‌های آنان طراحی شده بود، با استقبال قابل توجهی روبرو شد و در جریان آن ۳۱۶۸ نامه به دبیرخانه ارسال شد. از میان این نامه‌ها ۵۰ اثر برتر انتخاب شد و در قالب کتابی به همین نام منتشر گردید.
کد خبر : ۱۶۵۳۶۳

به گزارش صد آنلاین ، این مسابقه که به‌طور ویژه برای افراد دارای معلولیت و خانواده‌های آنان طراحی شده بود، با استقبال قابل توجهی روبرو شد و در جریان آن ۳۱۶۸ نامه به دبیرخانه ارسال شد. از میان این نامه‌ها ۵۰ اثر برتر انتخاب شد و در قالب کتابی به همین نام منتشر گردید.

 

این مراسم به همت اداره کل سلامت شهرداری تهران و با مشارکت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶ و کانون افراد دارای معلولیت محلات تهران برگزار شد و با استقبال چشمگیر حضار همراه بود.

 

 سید احمد علوی در این رویداد بیان کرد که شهر تهران در زمان ساخت، متأسفانه براساس نیازهای افراد دارای معلولیت طراحی نشده است. او افزود که حتی با وجود تلاش‌های فراوان، همچنان کمبودهایی در این زمینه وجود دارد.

 

وی همچنین به برخی اقدامات حمایتی شهرداری اشاره کرد و گفت که سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای ارائه خدمات سرویس مدارس استثنایی هزینه می‌شود. علاوه بر این، گام‌هایی برای ایجاد فضاهای مناسب جهت افراد مبتلا به اتیسم در سطح شهر برداشته شده است.

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها