آخرین اخبار
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳

ظریف، سکوت را شکست! رونمایی از کتاب جنجالی در انتشارات اطلاعات!

ظریف، سکوت را شکست! رونمایی از کتاب جنجالی در انتشارات اطلاعات!
بازدید:۳۸
مدیر انتشارات اطلاعات از حضور دکتر محمد جواد ظریف در روز یکشبنه و دکتر نیلی‌احمدی آبادی در روز دوشنبه در غرفه این انتشارات خبر داد.
کد خبر : ۱۶۵۲۲۴

به گزارش صد آنلاین؛ سیدحمید سیدی، مدیر انتشارات اطلاعات در گفت‌وگو با سایت اطلاعات آنلاین گفت: انتشارات اطلاعات در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران  با ۲۸۰ عنوان کتاب شرکت کرده است. از این تعداد ۲۰ عنوان تازه‌های نشر در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، دین و معرفت‌شناسی، مدیریت و خاطرات است. بخش عمده‌ای از کتاب‌ها تجدید چاپ شده‌اند.

 

وی افزود: بخش قابل توجهی از کتاب‌هایی که تجدید چاپ شده‌اند، کتاب‌هایی هستند که مدت‌های زیادی در بازار نشر کم یا نایاب شده بودند. خوشبختانه موفق شدیم از نمایشگاه کتاب سال گذشته تا امسال حدود ۸۰ عنوان از این نوع کتاب‌ها را با طراحی مجدد، تجدید چاپ کنیم. 

 سیدی ادامه داد: انتشارات اطلاعات در طول سال نشست‌هایی را با عنوان «دریچه کتاب» برگزار می‌کند که به تازه‌های انتشارات اطلاعات و حوزه نشر اختصاص دارد. همچنین ما در انتشارات اطلاعات تلاش می‌کنیم تا کتاب‌های انتشارات دیگر به ویژه کتاب‌هایی که در حوزه اندیشه چاپ شده‌اند را مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

 

وی با اشاره به حضور افراد و شخصیت‌ها در غرفه روزنامه اطلاعات در  نمایشگاه کتاب امسال عنوان کرد: ما از ظرفیت نویسندگان، مترجمان و اهالی اندیشه که با موسسه اطلاعات در ارتباط هستند، استفاده می‌کنیم و تلاش کرده‌ایم میزبان خوبی برای آنان باشیم. در نمایشگاه سال گذشته این عزیزان همراهی مناسبی با ما داشتند و امسال هم تلاش کردیم که همان روند ادامه پیدا کند.

وی اظهار داشت: ما در غرفه انتشارات اطلاعات فردا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت میزبان دکتر محمدجواد ظریف هستیم. این انتشارات در سال گذشته دو عنوان کتاب را از او به چاپ رساند. کتاب نخست با نام «راز سر به مهر» است. این کتاب مجموعه شش جلدی یا به قول دکتر ظریلف ۵+۱  جلدی است. این کتاب مروری بر مذاکرات هسته‌ای و برجام است و سند مهم و معتبری از سیر مذاکرات و پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی در سال‌های منتهی به توافق برجام است. کتاب دیگری با عنوان پایاب شکیبایی در ابتدای سال ۱۴۰۳ منتشر شد و اکنون با گذشت حدود یکسال و یکماه از انتشار این کتاب، روز یکشنبه با حضور آقای ظریف چاپ هفتم  این کتاب رونمایی و جشن امضای آن برگزار می‌شود.

به گفته وی، با توجه به فضای حاکم بر جریان نشر این که  یک عنوان کتاب در حدود یکسال به چاپ هفتم رسیده  عدد قابل توجه و رکورد قابل اعتنایی است.

 

وی با ابراز شادمانی از چاپ کتاب ظریف در این موسسه گفت: آقای ظریف کتاب دیگری را هم به انتشارات اطلاعات برای چاپ داه است که حاصل تلاش جمعی او و همکارانش در دانشگاه تهران است. اسم کتاب «جهان پسا قطبی» نام دارد  که امیدواریم در تابستان پیش رو بتوانیم این کتاب را هم به چاپ برسانیم.

همچنین سیدی از حضور محمود نیلی احمدآبادی، رییس پیشین دانشگاه تهران در روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت خبر داد و اظهار داشت: رییس پیشین دانشگاه تهران با کتاب «جامعه، دانشگاه و دانایی» به این غرفه می‌آید. این کتاب تاریخ شفاهی دوره مدیریتی او در دانشگاه تهران است که به سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ بر می‌گردد. این کتاب به لحاظ سندیت و روایت بسیار معتبر  است. نویسنده در این کتاب، روایت دست اولی از نوع مدیریت، موانع، ظرفیت‌ها و دستاوردهایی خود و همکارانش در دانشگاه تهران را به رشته تحریر درآورده است.

 

وی ادامه داد: این کتاب انتقال تجریه مدیریتی در ساختار آموزش عالی کشور در جمهوری اسلامی است. امیدواریم بتوانیم خاطرات و تجربه‌نگاری از دیگر مقامات و مسئولان دستگاه‌های را هم در موسسه و انتشارات اطلاعات به چاپ برسانیم. یکی از رویکردهای ما در دوره جدید تاریخ نگاری مقامات جمهوری اسلامی است که یکی از گونه‌ها و ژانرهای قابل توجه و دارای الویت برای موسسه اطلاعات است.

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها