به گزارش صد آنلاین؛ زردچوبه و منیزیم یک جفت پویا هستند که مزایای مشترک و مکملی دارند. وقتی بهطور هوشمندانه از آنها استفاده شود، میتوانند التهاب را کاهش دهند، خلق و خو را بهبود بخشند، خواب را تقویت کنند، سلامت روده را ارتقا دهند و از سلولها در برابر آسیبهای اکسیداتیو محافظت کنند.
به گزارش انتخاب و به نقل از انلی مای هلث؛ در دنیای تغذیه، همافزایی غذایی یا این ایده که برخی از مواد مغذی وقتی با هم مصرف میشوند، اثرات بهتری دارند، در حال گسترش است. در میان این ترکیبات امیدوارکننده، زردچوبه و منیزیم قرار دارند. هرکدام بهطور مستقل قوی هستند، اما وقتی با هم مصرف شوند، ممکن است مزایای بهداشتی بیشتری را فراهم کنند. اما چه اتفاقی میافتد وقتی آنها را با هم مصرف کنیم؟