۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷

آیت‌الله علم‌الهدی: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از حدیث «سلسه‌الذهب» امام هشتم است

بازدید:۸۷
امام جمعه مشهد گفت: ایده امام هشتم در امامت عملیاتی که در حدیث سلسله‌الذهب فرمودند، در انقلاب اسلامی ایران تبلور یافته است؛ این نوع حاکمیت به حکمرانی ولایی شناخته می‌شود که خداوند متعال بر ما منت گذاشت که در بین نسل‌های شیعه و اسلام، ما تنها نسلی بودیم که امامت عملیاتی را با چشم دیدیم و لمس کردیم.
کد خبر : ۱۶۵۰۰۰

 آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» امام جمعه مشهد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، ضمن گرامیداشت سالروز ولادت امام هشتم (ع)، اظهار داشت: در تاریخ اسلام، جریان امامت و ولایت همواره محور اصلی استقرار و بقای دین و جامعه اسلامی محسوب می‌شود.

 

آیت‌الله علم‌الهدی: انقلاب اسلامی ایران؛ برگرفته از حدیث سلسه‌الذهب امام هشتم است

 

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: یکی از خصمانه‌ترین سیاست‌ها علیه امام رضا (ع)، تلاش‌های مامون عباسی بود. او با توطئه‌های فراوان، تلاش کرد مساله‌ای به نام ولایت در اندیشه مردم نباشد و حتی برای تضعیف این فکر؛ منابع فلسفی یونان را ترجمه و در اختیار جوانان قرار داد تا اندیشه‌های غیر اسلامی را پیگیری کنند و از معارف دینی دور بمانند.

امام جمعه مشهد افزود: امام هشتم با کمال قدرت در مقابل مامون ایستاد و همه سیاست‌هایش را یکی پس از دیگری باطل کرد. با همه فتنه‌هایش جنگید و مبارزه کرد تا این که یک روزی مأمون چشم باز کرد و دید که همه مملکت می‌گویند باید امام رضا (ع) خلیفه باشد!

وی تأکید کرد: در دوران کنونی، مفهوم امامت و ولایت همچنان حیاتی است. انقلاب اسلامی ایران بر مبنای ایده‌های امام رضا (ع) شکل گرفت و پیروزی آن منجر به ایجاد نظام ولایی و جمهوری اسلامی ایران شد. این نظام، پایبند به اصول امامت است و کارآمدی خود را در مدیریت و اداره کشور نشان داده است.

علم‌الهدی همچنین یادآور شد: سال گذشته با اینکه رئیس جمهور وقت؛ آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» در چنین روز‌هایی به شهادت رسید و شهادتش خسارت زیادی برای کشور به دنبال داشت و مردم مضطرب از این واقعه، نگرانی خود را در تشییع پیکر رییس جمهور نشان دادند، اما به برکت رهبری آیت‌الله خامنه‌ای، کشور تکان نخورد و قوی و نیرومند مدیریت شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه تصریح کرد: نزدیک به ۳۷ سال از عروج امام خمینی (ره) و آغاز زعامت و رهبری آیت‌الله خامنه‌ای گذشته است، در طول این مدت؛ جریان مقاومت در سوریه و لبنان شکل گرفته است و این جریان همچنان ایستادگی می‌کند. جریان مقاومت در یمن آمریکای نابکار را پشیمان کرده است.

وی در تکمیل صحبت خود بیان کرد: کشور ایران با استقلال و قدرت از سال ۱۳۶۰ تاکنون ایستاده و متزلزل نشده است که این نبوده است مگر به دلیل وجود رهبران حکیم، مدیر و مدبر‌ی که تاکنون در راس آن بودند.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: امامت در عرصه اجرایی، همان حکمرانی ولایت است که مبنایش بر اصول نازل شده از جانب خداوند متعال استوار است و زمانی که امامت در مرحله اجرایی قرار گیرد؛ به عنوان مثال ایران سال ۱۳۶۰ با ایران سال ۱۴۰۳ به یک نحو و با همان امکانات و شیوه‌ها مدیریت می‌شود و فرقی در نوع مدیریت آن به وجود نمی‌آید، چون رهبری اش، با امامت و ولایت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان خطبه‌های نمازجمعه مشهد تأکید کرد: ایده امام هشتم در امامت عملیاتی که در حدیث سلسله‌الذهب فرمودند، در انقلاب اسلامی ایران تبلور یافته است، این نوع حاکمیت به حکمرانی ولایی شناخته می‌شود که خداوند متعال بر ما منت گذاشت و ما این نعمت را از نزدیک لمس کردیم و در بین نسل‌های شیعه و اسلام، ما تنها نسلی بودیم که امامت عملیاتی را با چشم دیدیم و لمس کردیم.

انتهای پیام/

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها