به گزارش صد آنلاین، ترامپ معتقد بود ایالات متحده باید پیش از هر اقدام نظامی، راهحلهای دیپلماتیک را بهطور جدی بررسی کند، اما به نظر میرسید والتز و نتانیاهو در خصوص «ضرورت حمله به ایران» همسو هستند.
اختلاف نظر درون دولتی
والتز از ابتدای دولت ترامپ با دیگر مقامات ارشد، از جمله در مورد سیاستهای مرتبط با ایران، اختلاف نظر داشت. برخی در دولت ترامپ معتقد بودند والتز تلاش میکرد تا توازن را به نفع اقدام نظامی تهاجمی تغییر دهد و حتی با اسرائیل برای پیشبرد این هدف همکاری میکرد.
یکی از منابع اشاره کرد: «والتز میخواست سیاست آمریکا را به سمتی ببرد که ترامپ با آن راحت نبود، زیرا هیچ تلاشی برای حل دیپلماتیک انجام نشده بود».
نقش افشای اطلاعات در سیگنال
بحران برای والتز زمانی آغاز شد که یک روزنامه نگار بهطور تصادفی به یک گروه چت محرمانه در پیامرسان سیگنال (متعلق به حامیان ترامپ) دسترسی پیدا کرد. این موضوع احتمالاً به افشای جزئیات هماهنگیهای پشتپرده انجامید.
والتز علیرغم ادعای حمایت از «موضع ترامپ در مذاکره با ایران»، در عمل به دنبال پیشبرد اقدامات نظامی بود. این تناقض موجب شد ترامپ به وی اعتماد نکند.
ترامپ که همواره از فشار حداکثری بر ایران (مانند خروج از برجام و تحریمها) حمایت میکرد، اما نسبت به درگیر شدن در جنگ جدید در خاورمیانه محتاط بود. هماهنگیهای والتز با اسرائیل بدون در نظر گرفتن این محافظهکاری، احتمالاً عامل اصلی عصبانیت و برکناری او شد./ تسنیم