به گزارش صد آنلاین، تحقیقات جدید نشان میدهند که قهوه بدون فیلتر حاوی مادهای به نام کافستول است که مستقیماً بر سطح کلسترول تأثیر منفی میگذارد. در اینجا باید چه چیزی را بدانید:
کافستول یک ترکیب طبیعی موجود در روغنهای قهوه است که در صورت عدم فیلتر کردن، وارد نوشیدنی میشود . این ماده باعث ممانعت از تجزیه کلسترول در کبد میشود و منجر به افزایش کلسترول LDL (کلسترول خوب) میگردد.
این روشها فیلتر کاغذی ندارند و بنابراین کافستول را در نوشیدنی باقی میگذارند.
طبق گفته دکتر مایکل چیچک ، مدیر پزشکی مؤسسه تحقیقاتی MEDvidi انگلستان:
«کافستول بهطور مستقیم سطح LDL را افزایش میدهد. این اثر بسته به حساسیت فردی و وضعیت سلامت عمومی متفاوت است، اما **هرچه قهوه بدون فیلتر بیشتری بنوشید، خطر بیشتری وجود دارد.»
مطالعات نشان دادهاند که مصرف روزانه ۴ فنجان قهوه بدون فیلتر میتواند کلسترول LDL را تا ۱۰% افزایش دهد !
فیلتر کاغذی کافستول را جذب میکند و از ورود آن به فنجان جلوگیری میکند. بنابراین:
خیر! حساسیت فردی نقش دارد:
قهوه با فیلتر کاغذی فایدههای زیادی دارد: آنتیاکسیدانها، افزایش انرژی و حتی کاهش خطر برخی بیماریها. فقط کافی است روش تهیه را تغییر دهید تا لذتتان از قهوه بدون دغدغه باشد. یادتان باشد: فیلتر کاغذی، دوست کلسترول شماست ! ☕🚫
منبع: gbnews