۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
بهبود عملکرد مفصل‌ها با خوردن این دمنوش
بازدید:۳۳۹
صد آنلاین | به‌لیمو گونه‌ای از گیاهان گلدار از خانواده شاه‌پسندیان، بومی آمریکای جنوبی بوده و به‌طور طبیعی رویش آن در آرژانتین، شیلی و پرو گزارش شده‌است و از آن‌جا به سایر نقاط جهان از جمله ایران رفته‌است و در باغ‌ها کشت می‌شود.
کد خبر : ۱۵۶۲۴۳

به گزارش صد آنلاین، گیاه به لیمو، درختچه‌ای و چندساله است و تا ارتفاع ۲ تا ۳ متر رشد می‌کند و دارای برگ‌های ساده سرنیزه‌ای به طول ۷ تا ۱۰ سانتی‌متر با قاعدهٔ گره‌ای و عموماً به‌صورت دسته‌های سه‌تایی در هر گره است.

 

 

 به‌لیمو گونه‌ای از گیاهان گلدار از خانواده شاه‌پسندیان، بومی آمریکای جنوبی بوده و به‌طور طبیعی رویش آن در آرژانتین، شیلی و پرو گزارش شده‌است و از آن‌جا به سایر نقاط جهان از جمله ایران رفته‌است و در باغ‌ها کشت می‌شود.

برگ‌های به‌لیمو در موقع لمس کردن، زبر هستند و اگر مالش داده شوند بویی مانند بوی لیمو از آن می‌آید. به لیمو در قرن هفدهم توسط اسپانیایی‌ها و پرتغالی‌ها به اروپا آورده و برای استخراج روغن، کشت شد. در حال حاضر، برای تهیه این دمنوش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 کاربردهای دارویی این گیاه شامل درمان ناراحتی‌های دستگاه گوارش مانند گاز معده و اسهال، بی‌خوابی، کشیدگی عضلات و بسیاری از بیماری‌های دیگر است. به لیمو یک ترکیب رایج چای گیاهی است و برای عطرسازی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دمنوش به لیمو را می‌توانید با دیگر گیاهان و ادویه‌ها نیز استفاده کنید. برای مثال در فصل تابستان ترکیب آن با نعناع فوق العاده است چون هر دو خاصیت آرامش‌بخش و خنک کننده دارند. در فصل‌های سرد سال می‌توانید آن را به همراه دارچین یا زنجبیل بنوشید. دارچین و زنجبیل هر دو علاوه بر عطر و طعم، خواص بسیار زیادی دارند که مخصوص فصل سرما است. همچنین این ادویه‌ها احساس گرما را در بدن بیشتر می‌کنند.

خواص دمنوش به لیمو: 

موجب کاهش استرس می‌شود

موجب بهبود خواب می‌شود

موجب بهبود عملکرد مفاصل می‌شود

موجب بهبود سیستم ایمنی می‌شود./ خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر