بازدید:۳۴۷
«روزهداران بهتر است افطار خود را با یک لیوان آب ولرم یا چای کمرنگ به همراه دو عدد خرما باز کنند. پس از آن، مصرف غذاهای سبک مانند سوپ، آش، انواع حلیم یا پنیر توصیه میشود. همچنین، افرادی که وزن طبیعی دارند، بهتر است بین وعده افطار و شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند، اما برای افرادی که اضافهوزن دارند، مصرف همزمان افطار و شام پیشنهاد میشود تا از دریافت کالری اضافی جلوگیری شود.»
به گزارش صد آنلاین؛ مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان گفت: روزهداران از تمام گروههای غذایی در وعدههای افطار و سحر استفاده کنند.
احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت رعایت تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان، گفت: روزهداران از تمام گروههای غذایی در وعدههای افطار و سحر استفاده کنند.