۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
این توصیه‌های بهداشتی در ماه رمضان را جدی بگیرید!
بازدید:۲۴۳
«کارشناسان بهداشت محیط بر کیفیت روغن‌های مصرفی در مراکز تهیه این محصولات نظارت می‌کنند. ظروف یک‌بار مصرف پلی‌استایرن برای غذا‌های داغ مناسب نیستند. مردم باید از ظروف آلومینیومی یا گیاهی استفاده کنند و اطمینان یابند که جعبه‌های شیرینی دارای مجوز استاندارد باشند.»
کد خبر : ۱۵۴۸۰۹

به گزارش صد آنلاین؛ رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در خرید و مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان تأکید کرد.

ایوب بیکی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در این ایام، از مردم خواست برای پیشگیری از بیماری‌های ناشی از غذاهای ناسالم، محصولات خوراکی را تنها از مراکز معتبر تهیه کنند. 

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر