آخرین اخبار
۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
این حبوبات برای تمام دردهای شما آب روی آتش است
بازدید:۳۵۱
صد آنلاین | لپه با داشتن فیبر، به بهبود هضم غذا و کاهش درد معده کمک می‌کند. همچنین، مصرف منظم لپه می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر و دیورتیکولوز پیشگیری کند.
کد خبر : ۱۵۲۷۹۸

به گزارش صد آنلاین، لپه یا split pea یکی از انواع حبوبات است که از خانواده عدس و نخود جای دارد. لپه یک گیاه دولپه‌ای است و ارزش غذایی بالایی دارد. لپه دانه‌های جدا شده، پوست کنده و خشک شده حبوبات است و به سه رنگ لپه زرد، لپه قرمز و لپه سبز دیده می‌شود. لپه سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها است و به همین دلیل خواص و فواید بسیار فراوانی دارد.

 

 

خواص لپه برای کم خونی

به گزارش چی شی، لپه به لطف داشتن آهن و فولات فراوان، در افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون نقش دارد. این خاصیت باعث می‌شود که مصرف منظم لپه در پیشگیری و درمان کم‌خونی و آنمی موثر باشد.

فواید لپه برای استخوان

فسفر و کلسیم موجود در لپه برای تقویت استخوان‌ها و کاهش خطر پوکی استخوان بسیار مفید هستند. مصرف لپه به عنوان بخشی از رژیم غذایی می‌تواند سلامت استخوان‌ها را تضمین کند.

خواص لپه برای سرطان

استروژن‌های گیاهی مانند ایزوفلاون‌ها و کومسترول موجود در لپه می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان‌ها کمک کنند. این خواص لپه در پیشگیری از سرطان‌هایی نظیر سرطان سینه و پروستات موثر است.

فواید لپه برای لاغری

لپه به دلیل دارا بودن فیبر بالا، می‌تواند در کاهش وزن موثر باشد. فیبر، احساس سیری طولانی‌تری ایجاد می‌کند و کمک می‌کند تا کالری کمتری مصرف شود.

خواص لپه برای سیستم ایمنی بدن

لپه به دلیل داشتن مواد مغذی و ویتامین‌های متنوع، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. این خاصیت به ویژه در فصول سرد سال و برای مقابله با بیماری‌ها اهمیت دارد.

فواید لپه برای قلب

مصرف لپه با تنظیم کلسترول خون، به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. این ماده غذایی می‌تواند ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

خواص لپه برای گوارش

خواص لپه در بهبود فرایند هضم نیز قابل توجه است. فیبر موجود در لپه به تنظیم حرکات روده کمک کرده و از یبوست پیشگیری می‌کند.

فواید لپه برای کبد

لپه حاوی مولیبدن است که نقش مهمی در سم زدایی و پاکسازی کبد از سولفیت‌ها دارد. این خاصیت موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی می‌شود و به حفظ عملکرد طبیعی کبد کمک می‌کند.

 

 


این محصول کشاورزی ارزشمند نوعی نخود است که پوستش جداشده و خشک‌شده و به‌طور طبیعی شکاف بین آن باز می‌شود و ما آن را به‌عنوان لپه می‌شناسیم. این حبوبات یکی از بهترین مواد غذایی در هر رژیم غذایی سالم است که سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که می‌توانند به سلامت و تندرستی کمک کنند.  

 

منبع : صد آنلاین

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها