به گزارش صدآنلاین به نقل از ایسنا از "هندوستان تایمز"، میوهها حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی، املاح و آنزیمها هستند که هر کدام فواید منحصر به فرد خود را دارند.
در همین حال به گفته متخصصان، با رعایت بعضی از شرایط و دستورالعملها میتوان فواید مصرف انواع میوه را به حداکثر رساند.
در ادامه به سه توصیه مفید در زمینه مصرف میوهها خواهیم پرداخت.
بیشتر میوهها را میتوانید بهجای آبگیری، بهطور کامل بخورید. وقتی آبِ میوه را میگیرید، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنزیمها را از بین میبرید. آب میوه همچنین پس از مصرف به سرعت به معده می رسد که منجر به افزایش آشکار در سطح قند خون شما می شود و همچنین میتواند سطح اسید اوریک شما را افزایش دهد که بسیاری از عوارض سلامتی را در پی دارد.
اگر میوهها را بلافاصله بعد از غذا مصرف میکنید میوهها به معده شما میروند و با غذاهایی که از وعده غذایی قبلی در آنجا هستند، شروع به تجزیه شدن میکنند. در نتیجه، معده اکنون نیاز به تولید اسیدهای بیشتری دارد که در نتیجه میوهها به سرعت تجزیه شده، اسیدیتر میشوند و بیشتر خواص سالم خود را از دست میدهند.
آجیل به متعادل کردن افزایش قند خون ناشی از میوه ها کمک می کند زیرا منبع چربی است. بنابراین، مصرف آجیل قبل از مصرف میوه توصیه می شود.