به گزارش صد آنلاین، شانههایش خمیدهاند ، احتمالا زیر وزن شکم بزرگ و متورمش و سینههای آویزانش در حال تقلا هستند پوستش لکهلکه از آکنه است پاهایش متورم و زخمهای عفونی دارد و با چشمان زرد و حلقههای تیره زیر چشمهایش به طور ترسناکی خیره شده است
با مایکل آشنا شوید که به نظر نمیرسد شخصیتی از آخرین فیلم ترسناک یا سریال جنایی الهامگرفته از مافیا باشد
در واقع و تصویری است که توسط هوش مصنوعی تولید شده و نشاندهنده ظاهر متوسط مرد بریتانیایی در ۳۰ سال آینده است اگر رژیمهای غذایی همچنان سرشار از غذاهای ناسالم باقی بمانند
نتیجه دههها تغذیه نادرست چندان خوشایند نیست علاوه بر مشکلات واضح ناشی از چاقی مفرط سلامت او به روشهای دیگری نیز در خطر است مایکل مبتلا به آسم افسردگی و اضطراب است و با مشکلات خواب دست و پنجه نرم میکند همه این مشکلات ناشی از وزن اضافی هستند و توسط آن تشدید میشوند او در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی است که میتواند منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شدید شود
در دهههای اخیر غذاهای فوقفرآوریشده که به شدت تولید میشوند و مملو از افزودنیها هستند به بخش اصلی رژیم غذایی مدرن بریتانیاییها تبدیل شدهاند شواهد فزایندهای نشان میدهد که نوشیدنیهای گازدار بیسکویت و غذاهای آماده عامل بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله سرطان هستند تحقیقات نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوریشده باعث کاهش عمر افراد میشود
این غذاها ۵۷ درصد از رژیم غذایی بزرگسالان و ۶۶ درصد از رژیم غذایی کودکان را شامل میشوند دادههای رسمی نشان میدهد که بریتانیا بیشتر از هر کشور اروپایی دیگر غذاهای فوقفرآوریشده مصرف میکند
نرخ چاقی در دهههای اخیر به شدت افزایش یافته است دادهها نشان میدهد که یکچهارم بزرگسالان چاق هستند یعنی وزنی دارند که خطر بیماری را افزایش میدهد در برخی مناطق بریتانیا این رقم به نیمی از جمعیت میرسد
نرخ چاقی در کودکان به طور مشابه نگرانکننده است پانزده درصد از کودکان ۲ تا ۱۵ ساله به عنوان چاق دستهبندی میشوند
نظرسنجی گوستو نشان میدهد تقریبا دو سوم بریتانیاییها از تاثیرات بلندمدت غذاهای فوقفرآوریشده بیاطلاع هستند اما سه چهارم آنها مایل به داشتن تغذیه سالمتر هستند هرچند یا زمان کافی ندارند یا پول کافی
دکتر هیلاری جونز پزشک عمومی گفت غذاهای فوقفرآوریشده ذاتا مضر نیستند اما وقتی جایگزین غذاهای تازه و مغذی میشوند میتوانند مشکلات سلامتی مثل بیماریهای قلبی اختلالات متابولیک و کمبود مواد مغذی را افزایش دهند رژیم غذایی متعادل با مواد تازه برای جلوگیری از بیماریهای مزمن ضروری است و پختن غذا از ابتدا موثرترین روش برای کاهش مصرف غذاهای ناسالم است
تاثیر غذاهای فوقفرآوریشده نگرانی کارشناسان بریتانیایی را افزایش داده است برخی معتقدند این غذاها حاوی موادی هستند که ممکن است باعث افزایش سرطان در افراد زیر ۵۰ سال شود
پروفسور چارلز سوانتون در Cancer Research UK اخیرا ارتباط احتمالی بین رژیم غذایی فوقفرآوریشده و الگوی نگرانکننده سرطان را مطرح کرده است او گفت مطالعات نشان میدهند برخی تومورهای روده در بیماران جوان ممکن است توسط باکتریهای موجود در رژیم غذایی کم فیبر و پرقند ایجاد شوند این جهشها توانایی بدن برای مقابله با سلولهای پیشسرطانی را کاهش میدهند
دکتر کتی انگ پزشک مرکز پزشکی وندربیلت در نشویل گفت بسیاری از بیماران جوان سرطانی نیز به شرایط مرتبط با سبک زندگی ناسالم مانند فشار خون بالا دیابت و کلسترول بالا دچارند
متیو لامبرت متخصص تغذیه گفت مردم باید مصرف غذاهای پرچرب شیرین و شور را کاهش دهند این شامل کیک بیسکویت شیرینی نوشیدنیهای شیرین و فستفود است که فیبر و مواد مغذی ضروری ندارند و باید به ندرت و در مقادیر کم مصرف شوند
او اضافه کرد هنوز مشخص نیست آیا مشکل اصلی خود این غذاها هستند یا این که خوردن زیاد از آنها باعث افزایش وزن میشود اما چاقی به عنوان علت مستقیم ۱۳ نوع مختلف از سرطان شناخته شده است