به گزارش صد آنلاین ، لوتوس شرکتی دانش بنیان در حوزه توسعه فناوری و ساخت حسگرهای پیشرفته الکترونیکی با تکیه بر فناوری میکرو-نانو فیریکیشن (Micro-Nano Fabrication) است که در نمایشگاه ایران ساخت که ۲۳ الی ۲۶ آذرماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد حضور موفقی داشت.
گزارش ویدئویی از حضور شرکت لوتوس در نمایشگاه ایران ساخت 1403
این شرکت با اتکا به توان علمی متخصصان خود موفق به ساخت دستگاهها و ستاپ های با دقت بسیار بالای لایه نشانی فیزیکی، کوره اکسیداسیون، اسپاترینگ، ماسک الاینر، لایه برداری به کمک پلاسما، لایه برداری شیمیایی و دیگر دستگاههای این حوزه شده است که در ساخت سنسورها کاربرد اساسی دارد.
از جمله فناوری توسعه یافته در این شرکت حسگرهای MEMS و NEMS، تیپ میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM tip)، حسگرهای فشار، حسگرهای گازی و سنسورهایی با کاربرد پزشکی میباشد.
بازدید معاون علمی رئیس جمهور از غرفه شرکت لوتوس در نمایشگاه ایران ساخت 1403
برخی محصولات پرکاربرد پزشکی روز دنیا نیز در این شرکت به تولید میرسد. برخورداری از زیرساختهایی مانند اتاقهای تمیز کلاس 10000 و 1000، تجهیزات پیشرفته لیتوگرافی، لایه نشانی، زدایش تر و خشک، متخصصان این شرکت را قادر ساخته تا در زمینه ساخت انواع حسگرها و دستگاههای همگام با پیشرفتهای سطح اول جهانی حرکت کنند.
سنسورهای میکرو و نانویی میکروسنسورها قطعات کوچکی هستند که برای تشخیص و اندازهگیری خواص فیزیکی یا شیمیایی مانند دما، فشار، رطوبت و غلظت گاز در مقیاس میکرو استفاده میشوند. این حسگرها به گونه ای طراحی شده اند که بسیار حساس، دقیق و کوچک هستند و برای طیف وسیعی از کاربردها در صنایعی مانند مراقبت های بهداشتی، خودروسازی، هوافضا و نظارت بر محیط زیست مناسب هستند.
میکروسنسورها اغلب با میکروالکترونیک و اجزای پردازش سیگنال ادغام می شوند تا داده های بلادرنگ را ارائه دهند و سیستم های هوش مصنوعی و دستگاهای اینترنت را فعال کنند.
مصاحبه دکتر میلاد قارونی موسس و مدیر فن آوری شرکت لوتس در نمایشگاه ایران ساخت 1403
ابزارها و پچ های پزشکی فناوری های نوآورانه ای هستند که در زمینه های مراقبت های بهداشتی، بیوتکنولوژی و تحقیقات استفاده می شوند.
پچ های پزشکی، تکهها یا فیلمهای خاصی هستند که برای انتقال عوامل درمانی، مانند داروها یا پروتئینها، طراحی شدهاند و مستقیماً از طریق پوست یا سایر بافت ها به بدن می رسد.
این پچ ها می توانند آزادسازی کنترل شده داروها را فراهم کنند، انطباق بیمار را بهبود بخشند و درمان هدفمندی را برای شرایط مختلف پزشکی ارائه دهند.
پچ های بیولوژیکی معمولاً در دارو رسانی از طریق پوست، ترمیم زخم و کاربردهای مهندسی بافت استفاده می شوند.