جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پرخوری در شب یلدا علاوه بر اختلالات سوءهاضمه به دلیل اضافه دریافت انرژی میتواند منجر به اضافه وزن و چاقی شود.
میهمان نوازی از ویژگیهای اصیل ایرانیان است و در شب یلدا نیز این مهم اجرا می شود، اما باید توجه داشت که ارج نهادن به میهمان، از طریق عرضه غذاهای سالم باشد.
مواد قندی و شیرین، چرب و پرنمک که سه عامل خطر مهم چاقی، دیابت، چربی خون بالا و فشار خون بالا هستند.
افراد دیابتی در شب یلدا به جای مصرف توت و کشمش و انجیر آجیل از مغز دانه هایی همچون گردو، فندق، پسته و بادام زمینی استفاده کنند. بیماران مبتلا به فشار خون هم از مصرف آجیل های نمکی پرهیز کنند.
انتهای پیام/211111q