به گزارش صد آنلاین ، در حالی که قانون برنامه هفتم بر واگذاری مدیریت شرکتهای خصولتی به بخش خصوصی تاکید دارد، صندوق بازنشستگی کشوری در اقدامی عجیب و سوال برانگیز، با دعوت از سهامداران حقیقی بازنشسته، بدنبال اخذ وکالت سهام ازین بازنشستگان است. در این میان سوالی که مطرح می شود این است که منابع این طرح از کجا تامین می شود؟ آیا امکانی وجود دارد که همین منابع برای بازنشستگان هزینه شود؟
عدم شفافیت در این زمینه این ابهام را ایجاد می کند که تا چه میزان مدیران صندوق بازنشستگی دغدغه سلامت و ارایه خدمت به بازنشستگان را دارند؟ آیا هزینه از بازنشستگان و اخذ وکالت از آنان زمینه تسلط و تصمیم گیری مادام العمری بر منافع بازنشستگان را فراهم نمی کند؟
سابقه برخی رفتارها و تصمیمهای مشابه و نتایج زیانبار آن نظیر آنچه که در برخی شرکت های خودروساز بزرگ رخ داد، نشان دهنده لزوم تامل و بررسی بیشتر در چنین ورودهایی است.
ورود مدیران دولتی به بازی سهام و سهامداری زنگ خطری است که طی سال های گذشته همواره موجبات نگرانی مسئولین کشور را فراهم آورده است. حال سوال اینجاست که منافع بیش از دو میلیون بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری تا چه میزان از اینگونه تصمیمات غیرکارشناسی تاثیر خواهد پذیرفت؟