به گزارش صد آنلاین،زهرا سید معلمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: «اگر کاشت نگین به روش صحیح و علمی انجام شود، معمولاً آسیبی به دندانها وارد نمیکند، اما این عمل میتواند باعث تجمع میکروبها و باکتریها در اطراف نگین شود، که این امر میتواند منجر به التهاب لثه و پوسیدگی دندانها گردد.» وی تأکید کرد که رعایت بهداشت دهان و دندان پس از کاشت نگین بسیار اهمیت دارد.
این پزشک متخصص در ادامه خاطرنشان کرد که زیبایی طبیعی دندانها همیشه از استفاده از تزئینات مانند نگینها مؤثرتر است. وی افزود: «نگین دندان ممکن است به طور موقت زیبایی بخشد، اما باید توجه داشت که حفظ سلامت دندانها از اهمیت بیشتری برخوردار است.»
دکتر معلمی همچنین در خصوص استفاده از پکهای خانگی کاشت نگین هشدار داد و گفت: «این پکها نه تنها مورد تأیید نیستند، بلکه میتوانند آسیبهای جدی به دندانها و لثهها وارد کنند. استفاده از این روشها باعث تجمع میکروبها میشود و حتی ممکن است به مینای دندان آسیب برساند.» وی افزود که این آسیبها میتوانند عوارض جبرانناپذیری به همراه داشته باشند.
در نهایت، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تأکید کرد که برای جلوگیری از مشکلات بهداشتی ناشی از نگین دندان، باید از روشهای علمی و تأیید شده توسط متخصصان استفاده کرد و از بهکارگیری روشهای غیراستاندارد مانند پکهای خانگی خودداری نمود./ مهر