آخرین اخبار
۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵
پنج آیه اسم اعظم برای رسیدن به حاجات
بازدید:۹۵۶
در این مطلب متن کامل دعای اسم اعظم در مفاتیح الجنان را به همراه صوت و معنای آن و دعای اسم اعظم از امام علی(ع)، امام سجاد(ع)، سلمان فارسی و … را مشاهده کرده و ختم آن را برای رسیدن به حاجات یاد می‌گیرید.
کد خبر : ۱۲۸۸۵۸

اِسمِ اَعظَم یا اِسمُ اللّهِ الاَکبَر بزرگ‌ترین نام خداوند است که اسمی بالاتر از آن نیست؛ در این راستای دعایی با عنوان پنج آیه اسم اعظم در مفاتیج الجنان وجود دارد که با خواندن آن و توکل به اسامی خداوند؛ می‌توانید به حاجات خود برسید. 

 

 

اگر به دنبال دعایی هستید که خواندن و توکل بر آن در رسیدن به حاجات به شما کمک کند، دعای اسم اعظم را بیاموزید. دعای اسم اعظم در مفاتیح و دیگر کتب معتبر دعا از ائمه معصوم ما آورده شده است. ما در ادامه برخی از مشهورترین و مجربترین آنها را گردآوری کرده و ارائه می کنیم.

 


اسم اعظم خدای تعالی اسمی است که شروع آن «الله» و پایانش «هو» می‌باشد و در حروف اسم اعظم بی‌نقطه است و خواندنش تغییر نمی‌یابد چه آن حروف زیر و زبر داشته باشند یا نداشته باشند و این اسم در قرآن مجید در «پنج آیه» از پنج سوره قرار دارد، و آن سوره‌های: «بقره، آل‌عمران، نساء، طه و تغابن» است.
شیخ مغربی گفته است: هرکه این پنج آیه مبارکه را وردِ دائِم خود قرار دهد و هر روز «یازده بار» بخواند هر آینه برای او هر کار حساس و بااهمیتی از امور کلی و یا جزئی بدون درنگ طولانی آسان شود، ان‌شاء‌الله تعالی.

آن پنج آیه عبارت است از:
 آیات ۲۵۵ تا ۲۵۷ سوره بقره

اللَّهُ لا إِلهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لا نَوْمٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ ما بَیْنَ أَیْدیهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ وَ لا یُحیطُونَ بِشَیْ‌ءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِما شاءَ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ لا یَؤُدُهُ حِفْظُهُما وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظیمُ.

خدای یکتا که جز او هیچ معبودی نیست، زنده و قائم به ذات است، هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد، آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایی اوست. کیست آنکه جز به اذن او در پیشگاهش شفاعت کند؟

آنچه را پیش روی مردم است و آنچه را پشت سر آنان است می داند. و آنان به چیزی از دانش او احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد. تختش آسمان ها و زمین را فرا گرفته و نگهداری آنان بر او گران و مشقت آور نیست؛ و او بلند مرتبه و بزرگ است.

لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقی‌ لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمیعٌ عَلیمٌ.

در دین، هیچ اکراه و اجباری نیست. مسلماً راه هدایت از گمراهی [به وسیله قرآن، پیامبر و امامان معصوم] روشن و آشکار شده است. پس هر که به طاغوت کفر ورزد و به خدا ایمان بیاورد، بی تردید به محکم ترین دستگیره که آن را گسستن نیست، چنگ زده است؛ و خدا شنوا و داناست.

 

 

 

اللَّهُ وَلِیُّ الَّذینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَی النُّورِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا أَوْلِیاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فی ها خالِدُونَ.

خدا سرپرست و یار کسانی است که ایمان آورده اند؛ آنان را از تاریکی ها به سوی نورِ بیرون می برد. و کسانی که کافر شدند، سرپرستان آنان طغیان گرانند که آنان را از نور به سوی تاریکی ها بیرون می برند؛ آنان اهل آتش اند و قطعاً در آنجا جاودانه اند

 

 

آیت الکرسی: آیات ۲ و ۳ سوره آل عمران

﴿اَللّٰهُ لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ نَزَّلَ عَلَيْكَ الْكِتٰابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقاً لِمٰا بَيْنَ يَدَيْهِ وَ أَنْزَلَ التَّوْرٰاةَ وَ الْإِنْجِيلَ مِنْ قَبْلُ هُدىً لِلنّٰاسِ وَ أَنْزَلَ الْفُرْقٰانَ﴾

خداوندِ یکتا که جز او هیچ معبودی نیست، زندۀ جاوید و قائم به ذات [مدبّر و نگهدارندۀ همۀ موجودات] است؛ این کتاب را که گواهی دهنده [حقانیت] کتاب های پیش از خود است به راستی و درستی و به تدریج بر تو نازل کرد، و نیز تورات و انجیل را پیش از این برای هدایت مردم فرستاد و فرقان را [که معیار شناخت حق از باطل است از آسمانِ دانشِ بی نهایتش] فرود آورد.

 

 

 آیه ۸۷ سوره نسا

﴿اَللّٰهُ لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلىٰ يَوْمِ الْقِيٰامَةِ لاٰ رَيْبَ فِيهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّٰهِ حَدِيثاً﴾

خدای یکتاست که هیچ معبودی جز او نیست، یقیناً همه شما را در روز قیامت که در [فرارسیدن] آن هیچ شکی نیست [برای محاسبۀ اعمال] جمع می‌کند، راستگوتر از خداوند از جهت گفتار کیست؟

 


 آیه ۸ سوره طه 

﴿اَللّٰهُ لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ لَهُ الْأَسْمٰاءُ الْحُسْنىٰ﴾

 خداوندِ یکتاست که جز او هیچ معبودی نیست، نیکوترین نام‌ها فقط ویژۀ اوست.

 


آیه ۱۳ سوره تغابن

 ﴿اَللّٰهُ لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ وَ عَلَى اللّٰهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ﴾
خداست که هیچ معبودی جز او نیست، پس مؤمنان فقط باید بر او توکل کنند‌.

 

 

بعضی آیه (« اَللهُ لا اِلهَ اِلّا هُوَ رَبُّ العَرشِ العظیم » در سورهٔ النَّمل آیه ۲۶) را هم جزو اسم اعظم دانسته اند.

شیخ مغربی گفته است هر که این ۵ آیه مبارکه را وِرد خود قرار دهد و هر روز ۱۱ بار بخواند هر آینه آسان شود برای او هر مهمّی از کُلّی‌‌.
کفعمی در کتاب مصباح ذکر‌ها و دعا‌هایی از جمله دعای جوشن کبیر، دعای مشلول، دعای مجیر، دعای صحیفه و ذکر‌های «یا هو یا هو یا من لا یعلم ما هو إلّا هو»، «یا نور یا قدوس یا حی یا قیوم یا حیاً لایموت یا حیاً حین لا حی یا حی لا إله إلاّ أنت أسئلک بلا إله إلاّ أنت» و «لا إله إلاّ أنت سبحانک إنّی کنت من الظّالمین» را شامل اسم اعظم خداوند می‌داند.

 

 

ختم اسم اعظم بسيار بسيار مجرب

اسم اعظم خداوند باعث رفع بسیاری از گرفتاری ها می شود.

دعای اسم اعظم مشتمل بر پنج آیه از قرآن مجید است که در آن لفظ «اَللَّهُ لا اِلهَ إلاَّ هُوَ» به کار رفته و به اعتقاد بسیاری از بزرگان، این لفظ همان اسم اعظم خداوند است. در اسلام و آنچه بیش از همه در جهان به کار رفته نام «الله» است که در حقیقت بیشترین نام از خداوند در مصحف شریف قرآن نیز همین «الله» می باشد و اسامی دیگر برای صفات خداوند به کار رفته است.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها