بازدید:۹۰۳
صد آنلاین | قهوه و پروتئین هر دو از مواد مغذی هستند که میتوانند به طرق مختلف به سلامت شما کمک کنند. قهوه سرشار از آنتیاکسیدانهاست و میتواند به مقابله با استرس وبیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی، دیابت و سرطان کمک کند. نوشیدن قهوه همچنین با بهبود عملکرد فیزیکی و مدیریت وزن ارتباط داشته است.
به گزارش
صد آنلاین، قهوه و پروتئین هر دو از مواد مغذی هستند که میتوانند به طرق مختلف به سلامت شما کمک کنند. قهوه سرشار از آنتیاکسیدانهاست و میتواند به مقابله با استرس و بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی، دیابت و سرطان کمک کند. نوشیدن قهوه همچنین با بهبود عملکرد فیزیکی و مدیریت وزن ارتباط داشته است.
پروتئین بهعنوان واحدهای سازنده لازم برای رشد، ترمیم و حفظ بافتها، از جمله عضلات، ضروری است. همچنین برای تولید آنزیمها، هورمونها و مولکولهای دیگری که از عملکردهای مختلف بدن حمایت میکنند، لازم است. در تلاش برای بهرهبرداری از فواید هر دو ماده، ارزشمند است که بررسی کنیم مصرف قهوه همراه با غذاهای غنی از پروتئین چگونه میتواند تأثیرات هر یک را بر سلامت تقویت کند.
مزایای مصرف قهوه همراه با پروتئین
1. بهبود عملکرد فیزیکی
ترکیب پروتئین با قهوه میتواند چندین جنبه از عملکرد ورزشی شما را بهبود بخشد. پروتئین نقش حیاتی در بازیابی و تقویت عضلات ایفا میکند و به ترمیم بافت عضلانی کمک کرده و باعث رشد عضلات میشود. برای بیشتر بزرگسالان فعال، دریافت روزانه پروتئین به میزان 1.4-2.0 گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن کافی است تا توده عضلانی را بسازند و حفظ کنند.
کافئین، ترکیب فعال اصلی در قهوه، نشان داده است که استقامت هوازی را بهبود میبخشد، از انقباض عضلانی حمایت میکند و خستگی عضلانی را در افراد آموزشدیده و افرادی که تمرین نمیکنند، به تأخیر میاندازد. این تأثیرات معمولاً با دوزهای 3-6 میلیگرم کافئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن مشاهده میشود.
2. مدیریت وزن
مصرف پروتئین و قهوه همراه با هم میتواند به کاهش وزن کمک کند. برخی از مطالعات نشان دادهاند که خوردن پروتئین بیشتر میتواند چربی بدن را کاهش دهد و از دست دادن عضلات را پیشگیری کند. حفظ توده عضلانی اهمیت زیادی دارد زیرا هرچه عضله بیشتر باشد، بدن شما کالری بیشتری میسوزاند، حتی زمانی که در حال استراحت هستید.
پروتئین همچنین میتواند به شما کمک کند تا میزان غذا خوردن خود را کاهش دهید. پروتئین با افزایش هورمونهایی که اشتها را کاهش میدهند مانند گلوکاگون-مانند پپتید-1 و کولهسیستوکینین، در حالی که هورمونهای گرسنگی مانند گرلین را کاهش میدهد، احساس سیری را در شما افزایش میدهد.
به طور مشابه، اسید کلروژنیک، یک ترکیب طبیعی موجود در قهوه، نشان داده است که با افزایش میزان انرژی مصرفی و توانایی سوزاندن چربی اضافی، چربی شکم را کاهش میدهد.
3. بهبود عملکرد شناختی
هم قهوه و هم پروتئین میتوانند به بهبود عملکرد شناختی کمک کنند. کافئین موجود در قهوه بهعنوان یک محرک عمل کرده و هوشیاری، توجه و زمان واکنش را افزایش میدهد. این کار را با مسدود کردن گیرندههای آدنوزین در مغز انجام میدهد که باعث تأخیر در احساس خستگی میشود.
مطالعات نشان دادهاند که دریافت پروتئین بیشتر با کاهش خطر عملکرد شناختی مرتبط است. دریافت پروتئین کافی برای تولید انتقالدهندههای عصبی که پیامها را از یک سلول عصبی به سلولهای دیگر در بدن منتقل میکنند، ضروری است.
بهترین زمان برای مصرف قهوه و پروتئین
بهترین زمان برای مصرف پروتئین و قهوه به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله برنامه روزانه و روتین ورزشی شما.
به طور کلی، باید قهوه را صبح یا اوایل بعدازظهر مصرف کنید تا کیفیت خواب شما مختل نشود. کافئین میتواند با کاهش سطح 6-سولفاتوکسیملاتونین، که متابولیت اصلی ملاتونین است و مسئول تنظیم الگوهای خواب است، بر خواب تأثیر بگذارد.
تحقیقات نشان میدهد که افرادی که به طور فیزیکی فعال هستند باید 60 دقیقه قبل از ورزش کافئین مصرف کنند، زیرا سطح کافئین در خون 60 دقیقه پس از مصرف به حداکثر میرسد. اگر در حال انجام ورزشهای طولانیمدت هستید، ممکن است مصرف کافئین در حین تمرین مفیدتر باشد تا پیش از آن، چرا که میتواند در طول تمرین به مقابله با خستگی کمک کند.
پروتئین باید بهطور منظم در طول روز بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود تا مطمئن شوید که نیازهای روزانه پروتئین خود را تأمین کرده و توده عضلانی لاغر خود را حفظ میکنید.
منابع خوب پروتئین
برای یک صبحانه غنی از پروتئین که با فنجان قهوه صبحگاهی خود لذت ببرید، میتوانید از غذاهای غنی از پروتئین مانند موارد زیر استفاده کنید:
• پنیر کاتیج (1 فنجان): 24 گرم پروتئین
• ماست یونانی (7 اونس): 20 گرم
• تخممرغ (1 عدد بزرگ): 6 گرم
• توفو (1/2 فنجان): 22 گرم
• سوسیس بوقلمون (3 لینک): 14 گرم
• سالمون (3 اونس): 17 گرم
• کینوا (1 فنجان): 8 گرم
• کره بادامزمینی (2 قاشق غذاخوری): 7 گرم
• دانههای کدو تنبل (1 اونس): 8 گرم / انتخاب