آخرین اخبار
۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۵
چرا غرب نگران تغییر دکترین هسته‌ای ایران است ؟
بازدید:۱۶۸
صد آنلاین | رویکرد جمهوری اسلامی ایران از ایجاد توان بازدارندگی در برابر دشمن از نمایش اقتدار موشکی تا توانمندی‌های هسته‌ای، امریکا و متحدانش را سردرگم و نگران کرده است. 
کد خبر : ۱۲۴۷۱۴


به گزارش صد آنلاین، جریان مقاومت در طول یک سال گذشته توانست با اقدامات غافلگیرانه معادله سیاسی در منطقه را تغییر دهد و به اصلی‌ترین بازیگر در تحولات خاورمیانه تبدیل شود. ۷ اکتبر به عنوان شروعی بر پایان تاریخی صهیونیست‌ها در منطقه، کابوس رژیم‌صهیونیستی شد تا آنجا که در طول کمتر از یک سال پس از آن، به گواه تاریخ وحشیانه‌ترین جنایات علیه بشریت را به نمایش گذاشتند. از بمباران بیمارستان‌ها و مدارس تا قطع امکان امدادرسانی به مجروحان و در نهایت کشتار بیش از ۴۰ هزار انسان بی‌گناه از زنان و کودکان تنها بخشی از جنایات رژیم‌صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی بود. سناریوی غافلگیری صهیونیست‌ها، اما با انجام دو عملیات موشکی جمهوری اسلامی ایران علیه اشغالگران قدس تکمیل شد. صهیونیست‌ها هرگز تصور نمی‌کردند قلب سرزمین‌های اشغالی از طریق موشک‌های بالستیک ایرانی مورد اصابت قرار گیرد، اما در دو مرحله یعنی وعده‌صادق ۱ و ۲ در بهت و حیرت از توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران فرورفتند. 

 

 

 


موجی از واکنش‌های بین‌المللی به بزرگ‌ترین عملیات بالستیکی جهان علیه صهیونیست‌ها شکل گرفت و موجب انزوای رژیم‌صهیونیستی و حامیان آن به ویژه ایالات‌متحده‌امریکا شد؛ موضوعی که در رسانه‌های جهانی بازتابی گسترده یافت و بسیاری از مقامات غربی را متحیر از این توانمندی موشکی کرد. 

 

 


قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران، اما این روز‌ها موجب شده است اصلی‌ترین حامی رژیم‌صهیونیستی یعنی ایالات‌متحده، دست به کار شود و افزایش فشار بر جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار دهد، از این رو بازکردن پرونده خاک‌خورده فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار اعمال فشار بر ملت ایران دنبال می‌شود. رافائل گروسی در تازه‌ترین مواضع خود درخصوص فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در حساب کاربری خود در ایکس از گفتگو با «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزیر امور خارجه در آستانه سفر خود به ایران خبر داد. خبر از سفر گروسی به ایران حاکی از آن است که غرب قصد دارد بار دیگر آژانس انرژی اتمی را برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی ایران به عروسک خیمه‌شب‌بازی تبدیل کند. 
این ادعا در شرایطی جدی‌تر می‌شود که گروسی پس از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در اظهاراتی گفته بود: من با رئیس‌جمهور پزشکیان مکاتبه کردم و تمایل خود را برای دیدار با او در تهران برای ازسرگیری گفتگو و همکاری بین آژانس و ایران نشان دادم. به نظر می‌رسد رویکرد جمهوری اسلامی ایران از ایجاد توان بازدارندگی در برابر دشمن از نمایش اقتدار موشکی تا توانمندی‌های هسته‌ای، امریکا و متحدانش را سردرگم و نگران کرده است. این نگرانی زمانی جدی‌تر می‌شود که برخی مقامات ایرانی درباره تغییر دکترین هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران اظهارنظر می‌کنند. در تازه‌ترین اظهارنظر‌ها در این زمینه کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان درباره احتمال تغییر دکترین هسته‌ای ایران هشدار داده و گفته است: وقتی غربی‌ها حساسیت‌های ایران را در نظر نمی‌گیرند، دلیلی ندارد ما حساسیت‌های اروپا را در نظر بگیریم. 
مشاور رهبر معظم انقلاب در گفتگو با شبکه المیادین این را هم اضافه کرده است که ایران اگر تهدید وجودی شود، دکترین هسته‌ای خود را تغییر خواهد داد و تنها فتوای رهبر معظم انقلاب این موضوع را فعلاً ممنوع کرده است. بدون شک امریکا این پیام روشن را درک کرده است که جمهوری اسلامی ایران تمام مسیر‌های گفت‌وگویی قبل را به روی ایالات‌متحده بسته و دالان تازه‌ای از گفتگو‌ها با ایران را گشوده است؛ دالانی که برای غرب هر روز تنگ‌تر و دشوار‌تر خواهد بود، چراکه جمهوری اسلامی ایران قدم در مسیر تغییر موازنه قدرت در دنیا و پایان یک‌جانبه‌گرایی امریکا گذاشته است.

جوان آنلاین 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها