آخرین اخبار
۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱

فاجعه در مشهد/ مرگ مشکوک دختر جوان در مهمانی شبانه

فاجعه در مشهد/ مرگ مشکوک دختر جوان در مهمانی شبانه
بازدید:۲۰۱۹
صد آنلاین | نوجوانی ۱۷ ساله که پس از مرگ مشکوک دختری در مهمانی تولدش بازداشت شده، مدعی است قربانی آسیب‌های اجتماعی و بی‌تقصیر در این حادثه خودکشی است.
کد خبر : ۱۷۳۳۷۸

 به گزارش صد آنلاین،  نوجوان ۱۷ ساله‌ای که در پی مرگ مشکوک دختر نوجوانی در یک مهمانی شبانه بازداشت شده است، در حالی از اتهام قتل ابراز شگفتی می‌کند که تحقیقات جنایی همچنان ادامه دارد. او مدعی است قربانی آسیب‌های اجتماعی پس از جدایی والدینش است و می‌گوید: «من قاتل نیستم... هستی خودش را کشت!»

این نوجوان که با هماهنگی‌های قضایی روانه کانون اصلاح و تربیت شده، در گفت‌وگویی با کارشناس اجتماعی کلانتری نجفی مشهد، پرده از سرگذشت تلخ و پیچیده‌اش برداشت

آغاز یک آشنایی در همسایگی

او گفت: «پنج سال قبل، تنها ۱۲ سال داشتم که با دختری هم‌سن خودم به نام "هستی" آشنا شدم. او در همسایگی ما زندگی می‌کرد و خیلی زود رابطه ما شکل گرفت. هر دو فرزند طلاق بودیم و این موضوع باعث می‌شد راحت‌تر با هم صحبت کنیم. دردهای مشترک، ما را به هم نزدیک کرد. همیشه وقتی با او حرف می‌زدم، احساس آرامش می‌کردم. به‌نوعی، هر دو احساس حقارت داشتیم و خودمان را تنها می‌دیدیم.»

ترک تحصیل و ورود زودهنگام به دنیای بزرگ‌ترها

او ادامه داد: «از همان دوره راهنمایی ترک تحصیل کردم تا مهارتی یاد بگیرم و بیکار نمانم. وارد یک تعمیرگاه خودرو شدم تا حرفه‌ای یاد بگیرم. در این مدت، رابطه‌ام با هستی ادامه داشت و حتی مادران‌مان در جریان بودند. قرار بود در آینده ازدواج کنیم. اما حدود چهار ماه پیش به خاطر یک سوءتفاهم ساده با هم قهر کردیم. چهار ماه تمام با هم حرف نزدیم، تا این‌که...»

مهمانی‌ای که به کابوس بدل شد

«روز گذشته یکی از دوستانم برای تولدم جشن گرفته بود. هیچ چیزی درباره حضور هستی نمی‌دانستم. ولی "سینا" که از قهر ما خبر داشت، او را هم دعوت کرده بود تا شاید آشتی کنیم. وقتی هستی را دیدم، تمام کدورت‌ها را فراموش کردم. با هم حرف زدیم، خندیدیم و بعد هم با بقیه مشروبات الکلی دست‌ساز خوردیم.»

«مدتی بعد، حال هستی بد شد. به دستشویی رفت، بعد از حدود نیم ساعت به اتاق خواب برگشت. روی تخت دراز کشیده بود. من هم رفتم پیش بچه‌ها در پذیرایی. چند دقیقه بعد، صدایم زد. وقتی در را باز کردم، به سمت پنجره رفت و ناگهان خودش را از طبقه دوم به پایین پرت کرد! نمی‌دانم چرا... فقط فریاد زدم، شوکه شده بودم، نمی‌دانستم چه کنم. سریع با اورژانس تماس گرفتم. اما دیر شده بود...»

از تماس با اورژانس تا اتهام قتل

با گزارش این حادثه، تیم اورژانس به محل رسید اما مرگ دختر نوجوان تأیید شد. بلافاصله مأموران انتظامی وارد عمل شدند و با دستور مقام قضایی، نوجوان برگزارکننده مهمانی و چند تن دیگر از حاضران بازداشت شدند.

متهم ۱۷ ساله در حالی که نمی‌توانست اشک‌هایش را کنترل کند، افزود: «باورم نمی‌شود به اتهام قتل بازداشت شدم. من فقط تلاش کردم کمک کنم. ای کاش اصلاً آن شب مهمانی‌ای در کار نبود... ای کاش قهرمان ادامه داشت تا حالا این‌جا نبودم...»

ادامه تحقیقات قضایی و پلیسی

به گزارش خبرنگار روزنامه خراسان، این پرونده در حالی وارد مراحل تخصصی‌تر بررسی شده که سرهنگ محمد ولیان، رئیس کلانتری نجفی مشهد، دستور پیگیری دقیق ابعاد پنهان این ماجرا را صادر کرده است./رکنا

 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها