آخرین اخبار
۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
بازدید:۲۹۰
صد آنلاین | یک مطالعه جدید از محققان کانادایی نشان می‌دهد که انتخاب نوع صبحانه بر اساس جنسیت می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر انرژی و متابولیسم داشته باشد. مردان با صبحانه‌ای غنی از کربوهیدرات و زنان با وعده‌ای سرشار از چربی‌های سالم می‌توانند بهترین شروع روز را داشته باشند.
کد خبر : ۱۲۱۴۸۱

صبحانه ایده‌آل برای زنان و مردان: رژیم غذایی متناسب با نیازهای متابولیک

به گزارش صد آنلاین، مطالعات اخیر محققان دانشگاه واترلو در کانادا به این نتیجه رسیده است که صبحانه مناسب می‌تواند بسته به جنسیت متفاوت باشد. بر اساس این تحقیق، مردان بهتر است صبحانه‌ای غنی از کربوهیدرات مصرف کنند، در حالی که زنان می‌توانند از وعده‌های غذایی با درصد چربی بالاتر بهره‌مند شوند.


دکتران این مطالعه اشاره می‌کنند که متابولیسم به مجموعه‌ای از فرآیندهای شیمیایی در بدن اطلاق می‌شود که در آن مواد مغذی به انرژی تبدیل شده و آسیب‌های سلولی ترمیم می‌شوند. زنان معمولاً چربی بیشتری نسبت به مردان ذخیره می‌کنند، اما به‌طور مؤثرتری آن را به انرژی تبدیل می‌کنند. بنابراین، صبحانه‌ای با چربی بیشتر برای آنان می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

 

این تحقیق بر اساس یک مدل ریاضی طراحی شده که به محققان این امکان را می‌دهد تا تأثیر رژیم‌های غذایی مختلف را بر متابولیسم مردان و زنان شبیه‌سازی کنند. هدف از این مدل پر کردن شکاف‌های موجود در دانش مربوط به تفاوت‌های متابولیکی در بین جنسیت‌ها بود. به‌طور سنتی، تحقیقات پزشکی بیشتر بر روی سلامت مردان متمرکز بوده و اطلاعات کمی در مورد تأثیر غذاها بر متابولیسم زنان وجود داشته است.

برای مردان، صبحانه‌های غنی از کربوهیدرات که شامل مواد مغذی متعادل و فیبر محلول هستند، توصیه می‌شود. این غذاها می‌تواند شامل:

  • بلغور جو دوسر
  • اسموتی متعادل
  • کاسه‌ای از توت‌ها، آجیل و ماست

 

زنان می‌توانند از غذاهایی که سرشار از چربی‌های سالم برای قلب هستند، بهره‌مند شوند. این موارد می‌تواند شامل:

  • پودینگ چیا
  • املت تخم‌مرغ
  • پنیر با دانه‌های کتان و سیب

این تحقیق نشان می‌دهد که انتخاب صبحانه مناسب می‌تواند به بهبود سطوح انرژی و سلامت عمومی کمک کند و به افراد در مدیریت وزن یاری رساند. با توجه به این یافته‌ها، ایجاد آگاهی درباره رژیم غذایی مناسب برای هر جنسیت می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند و نشان‌دهنده اهمیت توجه به تفاوت‌های زیستی در تغذیه است.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها