آخرین اخبار
۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
مغز شما در خطر است؛ با این ۵ غذای شگفت‌انگیز حافظه‌تان را تقویت کنید
بازدید:۱۱۴
صد آنلاین | مغز انسان در دنیای مدرن به دلیل استرس و مشغله زیاد تحت فشار قرار دارد، اما با مصرف غذاهای خاصی مانند آجیل، ماهی سالمون و شکلات تلخ می‌توان حافظه را تقویت کرد.
کد خبر : ۱۱۹۶۱۵

به گزارش صد آنلاین،در عصر حاضر، فشارهای روزمره و اطلاعات فراوان می‌تواند مغز انسان را تحت تاثیر قرار دهد و حافظه او را تضعیف کند. عدم توجه به سلامت مغز می‌تواند عواقب جدی برای عملکرد شناختی ما داشته باشد. به همین دلیل، آگاهی از غذاهایی که می‌توانند به بهبود حافظه کمک کنند، اهمیت زیادی دارد.

 

 

در ادامه به بررسی چندین غذای مفید برای تقویت حافظه می‌پردازیم که با گنجاندن آن‌ها در رژیم غذایی می‌توانیم سلامت مغزمان را تضمین کنیم.

 


مشغله زیاد در دنیای مدرن امروزی مجالی برای استراحت مردم نگذاشته است. این مساله می‌تواند روی سلامت مغز تاثیر منفی بگذارد. استرس روزانه، خستگی، کمبود مواد مغذی و غیره، عملکرد مغز را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهند و می‌توانند روند به خاطر سپردن اتفاق‌ها و رویدادها در مغز را مختل کنند.

 


در عصر اینترنت، اطلاعات از همه طرف به دست می‌آیند، به همین دلیل مغز ما آنقدر اطلاعات جمع می‌کند که حتی نمی‌تواند چیزهای مهم را به خاطر بسپارد. بنابراین، تقویت حافظه بسیار مهم است. در مطلب به فهرستی از برخی از غذاهای فوق العاده اشاره کرده‌ایم که می‌توانند به تقویت حافظه کمک کنند.

 


آجیل

آجیل‌هایی مانند بادام و گردو غذاهایی فوق العاده برای مغز شما هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان‌هایی که در این آجیل‌ها وجود دارند از آسیب اکسیداتیو (یا همان استرس اکسیداتیو) محافظت می‌کنند. به همین دلیل، سلول های مغز شما کمتر آسیب می‌بینند و می‌توانند بهتر عمل کنند. به دلیل عملکرد محافظتی آجیل‌ها در برابر آسیب اکسیداتیو، هیچ مشکلی در عملکرد شناختی شما پیش نمی‌آید.

 


سالمون

ماهی سالمون حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد که برای عملکرد مغز بسیار مفید است. اسیدهای چرب امگا ۳ برای ساختن سلول‌های عصبی در مغز مهم هستند. بنابراین، با گنجاندن ماهی سالمون در رژیم غذایی خود، می توانید مغز خود را سالم نگه دارید و حافظه شما نیز بهبود می‌یابد.

 


شکلات تلخ

فلاونوئیدهایی که در شکلات تلخ وجود دارند برای مغز بسیار مفید هستند. این‌ها آسیب اکسیداتیو را در مغز کاهش می‌دهند، به همین دلیل هیچ مشکلی در عملکرد مغز پیش نخواهد آمد.

 


کلم بروکلی

در کنار آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین K نیز به وفور در بروکلی یافت می‌شود که برای مغز بسیار ضروری است. بنابراین، گنجاندن آن در رژیم غذایی می‌تواند حافظه شما را تقویت کند.

 


توت‌ها

خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در توت‌ها یافت می‌شود که برای مغز بسیار مفید است. سلول‌های موجود در مغز ما با افزایش سن دچار آسیب اکسیداتیو می‌شوند، به همین دلیل به تدریج ضعیف می‌شوند و همین می‌تواند عاملی در تضعیف حافظه ما باشد.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها