۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰
با این غذا‌ها از ویتامین D خود غافل نشوید؛ حقیقتی که پزشکان پنهان میکنند
بازدید:۲۶۹
صد آنلاین | ویتامین D به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی قابل دریافت است.
کد خبر : ۱۱۷۰۲۷

به گزارش صد آنلاین،ویتامین D یکی از مهم‌ترین ویتامین‌ها برای حفظ سلامتی بدن است و نقش بسیار مهمی در تقویت سیستم ایمنی و سلامت استخوان‌ها دارد. اما بسیاری از افراد ممکن است به دلیل عدم مصرف کافی این ویتامین در رژیم غذایی خود با کمبود آن مواجه شوند.

خوشبختانه، با انتخاب غذاهای مناسب می‌توان به طور طبیعی ویتامین D را دریافت کرد. ماهی‌های چرب، تخم‌مرغ، قارچ و شیر بادام از جمله منابعی هستند که می‌توانند به افزایش سطح ویتامین D در بدن کمک کنند.

در این مطلب به بررسی این مواد غذایی و میزان ویتامین D موجود در آن‌ها می‌پردازیم. از جمله‌ی این غذاها می‌توان به ماهی قزل‌آلا اشاره کرد که با یک وعده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند. همچنین، تخم‌مرغ و شیر بادام نیز به ترتیب ۱۷ و ۲۶ درصد از نیاز روزانه را فراهم می‌آورند. با ما همراه باشید تا از این منابع غافل نشوید.

شما می‌توانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود:

۱) ماهی

ماهی‌های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را تأمین می‌کند.

۲) قارچ

یک فنجان قارچ پخته‌شده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند.

۳) تخم مرغ

تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.

۴) شیر بادام

یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین می‌کند. هم‌چنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.

۵) جگر گاو

جگر گاو منبع اصلی ویتامین B۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین می‌کند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.

 

لطفاً نظرات و تحلیل‌های خود را با ما در صد آنلاین به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها