به گزارش صد آنلاین ، دانه کدو تنبل یکی از پر مصرف ترین دانه ها است و منابع خوبی از فسفر ، چربی های اشباع نشده تک و چربی های امگا ۶ است.
۲۸ گرم بذر کدو حاوی:
کالری: ۱۵۱
فیبر: ۱٫۷ گرم
پروتئین: ۷ گرم
چربی اشباع نشده: ۴ گرم
چربی های امگا ۶: ۶ گرم
منگنز: ۴۲٪ از RDI
منیزیم: ۳۷٪ از RDI
فسفر: ۳۳٪ از RDI
آشنایی با ۱۰ خاصیت تخم کدو
تخم کدو علاوه بر طعم خوبی که دارد دارای خواص فراوانی نیز هست.
۱- محافظ پروستات
مصرف تخم کدو، مشکلات ناشی از بزرگ شدن پروستات را کاهش میدهد.
۲- تقویت کننده مثانه
برخی تحقیقات روی حیوانات نشان داده، عصاره کدو، تقویت کننده خوبی برای عملکرد مثانه است.
۳- درمان افسردگی
این ماده غذایی حاوی ترکیب تریپتوفان است که طبیعتا ضد افسردگی است.
۴- پیشگیری از پوکیاستخوان
به خاطر وجود مقادیر فراوان روی، تخم کدو محافظ طبیعی خوبی در برابر پوکیاستخوان است.
۵- ضد التهاب طبیعی
تخم کدو بدون برجای گذاشتن عوارض جانبی داروهای ضدالتهاب، به نحو موثری التهاب را کاهش میدهد.
۶- پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه
تخم کدو، طی نتایج حاصله از تحقیقات از تشکیل سنگهای کلیه از جنس اگزالات کلسیم پیشگیری میکند.
۷- از بین برنده انگلها
در بسیاری از فرهنگها، برای درمان کرم کدو و دیگر انگلها، از تخم کدو استفاده میکنند.
۸- سرشار از منیزیم است
مصرف نصف پیمانه تخم کدو، ۹۸ درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم ، ماده معدنی که بیشتر آمریکاییها به کمبود آن دچار هستند، را برطرف میکند.
۹- کاهش دهنده کلسترول
به خاطر وجود فیتواسترولها، ترکیباتی که سطح کلسترول LDL را کاهش میدهند، این ماده غذایی باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد خون میشود.
۱۰- پیشگیری از سرطان
فیتواسترولهای موجود در این ماده غذایی، محافظان خوبی در برابر ابتلا به انواع سرطانها محسوب میشوند.
433333