يکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳
به گزارش صد آنلاین ، جالب است بدانید که تحقیقات در کشورهای خارجی نشان دادهاند که فقط حدود 40 تا 50 درصد از محتویات ناگتهای مرغ، گوشت خالص است و باقی محتویات شامل چربی، پوست، رگهای خونی، استخوان خرد شده و سایر اجزای مرغ است.
به عنوان مثال، در برخی از نمونهها، محتوای ناگتها شامل چربی، رگها و سایر بافتها به همراه مقداری از مواد گیاهی بوده است. این ترکیبات اغلب با موادی مانند مواد نگهدارنده، روغن و آرد ترکیب میشوند تا ناگتهای خوشمزه و تردی تولید شود که همه ما به آن علاقه داریم.