آخرین اخبار
۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸
بازدید:۵۰۸
صد آنلاین | جالب است بدانید که تحقیقات در کشورهای خارجی نشان داده‌اند که فقط حدود 40 تا 50 درصد از محتویات ناگت‌های مرغ، گوشت خالص است و باقی محتویات شامل چربی، پوست، رگ‌های خونی، استخوان خرد شده و سایر اجزای مرغ است.
کد خبر : ۹۸۳۷۳
 

به گزارش صد آنلاین ،  جالب است بدانید که تحقیقات در کشورهای خارجی نشان داده‌اند که فقط حدود 40 تا 50 درصد از محتویات ناگت‌های مرغ، گوشت خالص است و باقی محتویات شامل چربی، پوست، رگ‌های خونی، استخوان خرد شده و سایر اجزای مرغ است.

photo_2024-07-11_11-59-23

به عنوان مثال، در برخی از نمونه‌ها، محتوای ناگت‌ها شامل چربی، رگ‌ها و سایر بافت‌ها به همراه مقداری از مواد گیاهی بوده است. این ترکیبات اغلب با موادی مانند مواد نگهدارنده، روغن و آرد ترکیب می‌شوند تا ناگت‌های خوشمزه و تردی تولید شود که همه ما به آن علاقه داریم.

 

 
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها