آخرین اخبار
۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
بازدید:۷۹۴
صد آنلاین | مهاجرین افغانی در ۳۲ رشته ورزشی در ایران فعالیت دارند، اما در رشته‌های فوتبال، فوتسال، هندبال و والیبال تیم تشکیل داده‌اند و در حوزه‌های بین المللی با پرچم کشور افغانستان مسابقه می‌دهند، اما با هزینه‌هایی که در ایران برای موفقیت آن‌ها پرداخت شده‌است.
کد خبر : ۹۷۸۵۶

به گزارش صد آنلاین ،  چندی پیش رقابت‌های انتخابی تیم ملی فوتسال مهاجران در تهران با حضور بازیکنان مهاجرین از سراسر ایران برگزار شد. در این رقابت‌ها ۴۴ بازیکن از تیم‌های اصفهان، سمنان، البرز و تهران در رده سنی زیر ۱۹ و ۱۷ سال انتخاب شدند.

 

 

 

 

 

 

در این دور از بازی‌ها ۱۳ تیم شرکت کردند که در رده زیر ۱۹ سال تیم «میثاق حسن آباد» و «جوانان بغلان» از اصفهان به فینال راه یافتند و در رده زیر ۱۷ سال تیم سیدالشهداء (ع) از ورامین و فاتح ورامین به فینال رسیدند. همانطور که در ویدئو می‌بینید تمام دست اندر کاران این تیم از جمله بازیکنان، داوران، مربیان و مسئولین فنی تیم، از اتباع افغانستان‌اند و تاکید می‌کنند هدف افتخار آفرینی برای کشور افغانستان را دارند. در گذشته، تلاش‌هایی برای ساماندهی ورزشکاران با تابعیت بیگانه در کشور صورت گرفته، اما چندان موفق نبوده است. در اسفند سال گذشته حکم کمیته استیناف درباره یک بازی جام حذفی مشخص کرد که بازیکنان افغانستانی می‌توانند با قید شرایطی در لیگ ایران بازی کنند. در این صورت مهاجرین ساکن در ایران برای کشور ما بازی می‌کنند. اما امروز در ایران تیم‌های ورزشی ملی مهاجرین افغانی تشکیل شده‌است که با هزینه ایران برای افغانستان بازی می‌کنند.

 

 

 

 

مورد مشابهی در جهان وجود ندارد در جست و جو‌های خود به این نتیجه رسیدیم که جز در ایران که تیم ملی مهاجرین افغانستانی تشکیل شده‌است سایر کشور‌ها پذیرای تیمی با عنوان تیم ملی مهاجرین نیستند. برای مثال مهاجرین ایرانی در هیج کشور دیگری دارای تیم ملی نیستند تا از آن طریق برای ایران افتخار کسب کنند و برای پرچم کشورشان مسابقه دهند. طبیعی است که مهاجرین در برخی از اوقات می‌توانند عضو تیم‌های ملی کشور‌های مقصد شوند و برای پرچم همان کشور مسابقه دهند. ایرانیان زیادی در تیم‌های ورزشی کشور‌های دیگر در مسابقات المپیک رقابت می‌کنند، اما نه برای ایران. با چه توجیهی؟! بحران حضور بی‌ضابطه افغانی‌ها در ایران چنین مواردی را نیز شامل می‌شود. حال پرسش این است که چرا اتباع افغانی با پول ایران برای افغانستان دستاورد کسب می‌کنند؟ چنین اقدامی، با وجود حدود ۱۰ میلیون مهاجر مجاز و غیرمجاز که سالانه بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان دریافت می‌کنند، چه توجیهی دارد؟ برخی از مسئولان نیز در خصوص حضور گسترده اتباع افغانی در ایران هشدار داده‌اند. بیشتر بخوانید:افغان‎های متولد ایران چه سهمی از برنامه های نامزدهای انتخابات داشتند؟/ بی‌برنامگی کاندیدا‌ها در خصوص اتباع افغان آماری از میزان جرم و جنایت آن‌ها ارائه نشده‌است، اما اخبار حکایت از افزایش جرم و جنایت آن‌ها در ایران دارد. در حالی که اقدام گسترده‌ای برای ساماندهی اتباع در ایران انجام نشده‌است، بیش از ۴۰ هزار افغانی در ایران تحصیل می‌کنند و تعدادی از بازیکن‌های ورزشی آن‌ها تیم اتباع را در ایران تشکیل داده‌اند. در این شرایط به نظر می‌رسد ایران، امروز دیگر پناهگاه مهاجرین افغانستانی نیست بلکه حوزه‌ها و بخش‌هایی از آن در خدمت مهاجران مجاز و غیرمجاز قرار گرفته است. منبع: فرازدیلی

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها