۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
بازدید:۱۲۶
برای فرار از گرمازدگی مصرف این مواد غذایی را در تابستان در برنامه آشپزی خود بگنجانید.
کد خبر : ۹۵۶۵۴

برای فرار از گرمازدگی مصرف این مواد غذایی را در تابستان در برنامه آشپزی خود بگنجانید.

    هندوانه میوه‌ای غنی از آب و در کاهش حرارت و گرمای بدن بسیار مؤثر است. آب موجود در این میوه، بدن را هیدراته و خنک نگه می‌دارد.

    مصرف روزی یک عدد خیار در تابستان برای پایین‌آوردن دمای بدن توصیه می‌شود. بهتر است پوست خیار را با دقت بشویید در غیراین صورت سعی کنید خیار را پوست‌کنده بخورید.

 


    نعنا تأثیر زیادی در کاهش حرارت بدن دارد. می‌توانید از برگ سبز نعنا در غذاها و سالادها استفاده کنید. البته استفاده از عرق نعنا یا شربت آن هم راهکار مفیدی برای فرار از گرمازدگی است.

 

 

    در بین سبزی‌ها، تربچه منبعی غنی از ویتامین c است که خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و می‌تواند بدنتان را خنک کند. تربچه ضدالتهاب است و ترکیب آن با ماست جزو خوراکی‌های خنک تابستانه محسوب می‌شود.

 

 

    بعضی دانه‌های خوراکی می‌توانند در کاهش دمای بدن در تابستان تأثیرگذار باشند. می‌توانید دانه کنجد را به لیوان آب خود اضافه کنید یا دانه‌های رازیانه را در آب خیس کنید و بنوشید.

 

    برای رفع کم‌آبی بدن و خنک شدن، نوشیدن آب نارگیل یک پیشنهاد خوش‌طعم است. این نوشیدنی در مواقعی که گرمازده شده‌اید به سرعت بدنتان را خنک می‌کند.

    شاید باورتان نشود اما کشک جزو موادغذایی خنک‌کننده بدن است که البته منبعی غنی از کلسیم و ویتامین‌ها محسوب می‌شود. می‌توانید از کشک مایع در غذا استفاده کنید یا انواع خشک آن را به‌عنوان میان‌وعده همراه داشته باشید.

    با اینکه فلفل سبز طعم تند و تیزی دارد، اما خوردن آن در تابستان به کاهش دمای بدنتان کمک می‌کند. فلفل باعث می‌شود بدن خودش را در موقعیت بالارفتن دما احساس کند. بنابراین مکانیزم‌های خنک‌شدن بدن به سرعت فعال می‌شوند.

 

 

 

 

 

 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها