آخرین اخبار
۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
بازدید:۲۰۵
صد انلاین | معاون وزیر خارجه روسیه قطعنامه چند هفته پیش انگلیس، فرانسه و آلمان در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را «یک قطعنامه مخرب» خواند.
کد خبر : ۹۳۷۷۹

به گزارش صد آنلاین ، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه قطعنامه اخیرا تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را «مخرب» خواند و سیاست‌های غرب در این باره را «بیهوده و باطل» توصیف کرد.

 

 

 

 

ریابکوف جمعه در پادکست «کارشناس خاورمیانه» «مرکز پریماکوف درباره همکاری بین‌المللی گفت: ما اکنون در نقطه‌ای متوقف شده‌ایم که ممکن است آغازگر لغزش به سمت فروپاشی کامل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) باشد. با این حال، ابتکارات دیپلماتیک هنوز به طور کامل از بین نرفته است. ما پیوسته روی مخالفان تاثیرگذاری می‌کنیم تا از نابودی نهایی این توافق بسیار موفق خودداری کنند.

واشنگتن به اوکراین گفته است که می‌تواند از تسلیحات تهیه شده توسط آمریکا برای ضربه زدن به نیروهای روسی که از آنسوی مرز حمله می‌کنند، استفاده کند.

ریابکوف افزود: طبیعتا این قطعنامه به طور کامل از سوی ایران رد شد. ما هم این نوع اقدامات را محکوم می‌کنیم. این اقدام به هیچ وجه کمکی به حل مشکلات نمی‌کند بلکه خطر افزایش تنش‌های کنترل‌نشده را در پی دارد.

معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: ما از اروپایی‌ها می‌خواهیم که پیامدهای چنین سیاستی را ارزیابی کنند اما آنها همچون آمریکا در حال حاضر، آماده درک این مساله نیستند و تمایلی به درک چیزهایی که بر خلاف سیاست‌های خودشان است، ندارند. این موضوع از بسیاری جهات کاملا بیهوده و باطل است.

در قطعنامه تروئیکای اروپایی که ۱۶ خرداد در شورای حکام آژانس تصویب شد، بدون اشاره به همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از تهران خواسته شده تا برای حل و فصل مسائل ادعایی پادمانی «اقدامات ضروری و فوری» صورت دهد.

سند یادشده با تکرار ادعاهای سیاسی پادمانی و ریشه‌دار در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی از تهران می‌خواهد که در خصوص «ذرات اورانیوم با منشاء انسانی در دو مکان اعلام نشده در ایران، توضیحات معتبر ارائه کند و آژانس را از مکان(های) فعلی مواد هسته ای و/یا تجهیزات آلوده مطلع کند»

این درحالیست که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده و هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند. ایران نیز به همکاری خود با آژانس در چارچوب موافقتنامه جامع پادمان ادامه داده و تاکید دارد که مسائل باقی‌مانده با رویکرد حرفه‌ای و بدون جانبداری آژانس قابل حل است.

 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها