به گزارش مجله سلامت صد آنلاین ، آنلاین از بهداشت نیوز، برخی افراد هستند که بیشتر از دیگران اسپاسم عضلانی را تجربه میکنند.
زنان باردار: جنین در حال رشد در رحم بانوان باردار باعث ایجاد فشار به اعصاب و رگهای خونی در قسمت پا میشود. علاوه بر این، یکی دیگر از عواملی که خطر گرفتگی عضلات را در زنان باردار افزایش میدهد، عدم تعادل الکترولیتها در دوران بارداری است.
افراد مسن: با افزایش سن، عملکرد عضلانی و عصبی کاهش یافته و بیحسی در اندامها و کرامپ عضلانی رخ میدهد.
ورزشکاران: ورزشکاران به ویژه شناگران یا دوندگان که از عضلات خود خیلی زیاد استفاده میکنند، اگر قبل از ورزش بدن خود را خوب گرم نکنند، دچار گرفتگی عضلات میشوند.
برای گرفتگی عضلات چه بخوریم؟
باید توجه داشته باشید که کمبود کدام ویتامین باعث گرفتگی عضلات می شود. با در نظر گرفتن این مسئله میتوانید مواد غذایی را که غنی از این ویتامینها یا مواد معدنی هستند، به راحتی در رژیم غذایی خود بگنجانید. در اینجا چند ماده غذایی را به شما معرفی میکنیم که با مصرف آنها ریسک اسپاسم عضلانی کمتر میشود:
آووکادو
هندوانه
شیر نارگیل
سیب زمینی شیرین
ماست یونانی
آب قلم
پاپایا
غذاهای تخمیر شده
ماهی سالمون
ماهی ساردین