جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
به گزارش مجله سلامت صد آنلاین ، پیاز یک سبزی آلیوم است که نوعی گاز بوده و با پختن و خرد کردن آن کمی از گاز را کاهش داده اما به طور کامل از بین نمیرود. از سوی دیگر پیاز حاوی فروکتوز است که در طول هضم به قند تجزیه شده و باعث ایجاد گاز میشود.
این البته به ویژه با پیازهای خام اتفاق میافتد. بنابراین اگر مشکل گوارشی دارید، از پیاز اجتناب کنید یا آن را پخته مصرف کنید.
گفتنی است پیاز غذایی است که هم در معده و هم در روده میتواند گاز تولید کند و در صورت احساس ناراحتی یا درد روده باید مصرف پیاز را محدود کنید.
اما اگر با خوردن پیاز مشکل ندارید لازم است خواص پیاز را به شرح زیر در نظر بگیرید:
سرشار از آنتی اکسیدان
حاوی ترکیبات ضد سرطانی
خاصیت آنتی باکتریال دارد
به سلامت قلب، استخوان و روده کمک کرده و ضمن تنظیم قند خون از سیستم تنفسی پشتیبانی میکند.