آیا میدانید ریحان شاه سبزیجات و بهترین آنتیبیوتیک و آنتیاکسیدان است.
به گزارش صد آنلاین و به نقل از هلثی لایف ویژن، این گیاه در بسیاری از فرهنگها گیاه مقدس نامیده میشود. برگها و دانههای این گیاه برای بسیاری از بیماریها مفید است. این گیاه در هوای گرم و استوایی بیش از 60 نوع مختلف دارد، اما به سه گروه اصلی ریحان شیرین، بنفش و بوتهای تقسیم میشود.
بهترین روش استفاده از آن ریحان تازه است که دارای طعم تند و شیرین است. این سبزی حاوی ویتامین K بوده که از لخته شدن خون در رگها پیشگیری میکند. همچنین دارای پتاسیم، منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم و ویتامینC است، خواص آنتی باکتریال دارد واز فلاونوئیدهای DNA محافظت میکند.
از خواص ویژه این گیاه پیشگیری از حملات قلبی، سکته مغزی، کلسترول بالا و تصلب شرایین است.
ویژگیهای عمده این گیاه:
- پاک کردن رگهای خون (کاهش کلسترول خون)
- آنتیبیوتیک طبیعی(خواص ضدمیکروبی)
- آنتیاکسیدان قوی( مواد ضدسرطان)